ReadyFit® – Schoon, snel en stil

Met ReadyFit is de installatie van een Pergo-vloer 1-2-3 gebeurd. Een hypermoderne scanner meet nauwkeurig elke kamer, waarna we precies op maat gezaagde planken leveren. Op basis van het gepersonaliseerde indelingsplan worden de planken aan elkaar geklikt. Dankzij deze nieuwe technologie kan de installatie twee keer zo snel worden uitgevoerd. Bovendien kan er met deze stille en stofvrije innovatie worden gewerkt in ruimtes die al in gebruik zijn.

Voordelen van voorgezaagde panelen

energie-efficiënt

Twee keer sneller plaatsen

snelheid pergo readyfit

Werk je projecten sneller af en maak komaf met je tekort aan arbeidskrachten

energie-efficiënt

Werk om het even waar: de plaatsing is volledig stof- en geluidsvrij

Hoe werkt het?

MEETOPTIES

Alle ruimtes worden gemeten met behulp van een 3D-scanner, een tablet met daarop gespecialiseerde Pergo software en bijkomende meetinstrumenten. Om dit te kunnen doen moet je een opleiding van 1 dag aan de Pergo Academy volgen. Deze is gratis. Alle ruimtes moeten minstens één week voor de geplande plaatsing en na het plaatsen van de deuren en trappen worden opgemeten. De metingen worden uitgevoerd door de plaatser of door een extern meetbedrijf. De gemiddelde prijs voor het meten bedraagt € 1/m² (afhankelijk van de vorm van de ruimtes).

GEPERSONALISEERD PLAATSINGSPLAN

Wij bezorgen je voor elke gescande ruimte een gepersonaliseerd plaatsingsplan, met unieke getallen die op de panelen terugkomen.

Pergo Readyfit Scanner

1. METEN

Elk ruimte wordt gemeten met behulp van een 3D-scanner. Er zijn verschillende meetopties voorhanden.

Pergo Readyfit Plan

2. ZAGEN

Wij voorzien een gepersonaliseerd lay-outplan en zagen de panelen vooraf.

Pergo Readyfit Click

3. KLIKKEN

Volg het lay-outplan en klik de genummerde panelen samen.

pergo modular building floors

Waterbestendig

De AquaSafe technologie maakt de vloer waterbestendig, zelfs tot in de voegen. Zonder deze unieke technologie kunnen laminaatvloeren gaan zwellen of kunnen de randen gaan opstaan.
pergo pro retail

Extreem duurzaam

TitanX™ is een meerlaagse technologie met beschermende bovenlagen van aluminiumoxidedeeltjes, die zorgen voor een superieure slijtvastheid en krasbestendigheid, gecombineerd met speciale impactlagen en een hoogwaardige vochtbestendige HDF-kern.
pergo hotel flooring

Duurzaam van nature

Pergo was de eerste vloer ooit die het Nordic Ecolabel Nordic Swan en het European Ecolabel behaalde, samen met andere certificaten en kwaliteitseisen.