Design en functionaliteit

Met vinyl zijn er geen grenzen voor hoe een vloer er kan uitzien. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal kunnen wij de meest uiteenlopende dessins aanbieden, telkens met een specifieke stijl die verder wordt benadrukt door levensechte details, een tastbare structuur en fascinerende kleurpaletten.

Pergo Reference Vinyl Antwerp Aparthotel Cadix

OPPERVLAK EN VOEGEN

De techniek 'embossed in register' (synchrone oppervlakstructuur) zorgt voor een erg natuurgetrouwe bovenlaag: een uitgesproken houtstructuur die elk detail van de houtbloemen volgt. Onze gepatenteerd technologie zorgt voor een unieke V-voeg die dieper en opvallender is dan bij eender welke andere vinyl vloer.

Pergo Vinyl Decors

PRACHTIGE DESSINS EN TEXTUREN

De dessins en texturen van onze PVC-vloeren zijn geïnspireerd door het natuurlijke gevoel van hout, marmer of ruw beton. Met deze prachtige dessins kun je je huis helemaal naar wens inrichten. Onze nieuwe beton- en marmerdessins bezorgen je interieur een moderne, trendy look.

Ontdek onze dessins voor vinyl vloeren

Muren waarvan je zult versteld staan!

Pergo vinyl ziet er niet alleen prachtig uit op je vloer. Je kunt je interieur ook een nieuwe, spannende look geven door het tegen de muren te bevestigen. Aangezien vinyl waterbestendig is, is dit materiaal de uitgelezen keuze voor douche- en keukenmuren en andere ruimtes nabij water.

Meer lezen