NIEUW Pad Pro

Al onze Pad Pro-vloeren zijn voorzien van een ondervloer, de garantie voor een onovertroffen snelle en eenvoudige plaatsing.

Vinylvloeren voor commercieel gebruik

De performante PVC-vloeren voor commercieel gebruik van Pergo kunnen voor heel wat commerciële toepassingen worden gebruikt. Ze zijn uitermate duurzaam, zijn bestand tegen intensieve passage en vergen amper onderhoud. En met hun houten en leien dessins zijn ze even stijlvol als sterk. De nieuwe collectie Pergo PVC-vloeren voor commercieel gebruik luiden een volledig nieuwe categorie in. Ze zien er dan wel uit als echt hout met natuurgetrouwe details, maar eens je hun warmte, zachte textuur en waterdichte duurzaamheid hebt ervaren, zal er geen twijfel meer bestaan: Pergo, de uitvinder van de laminaatvloer, heeft eens te meer een nieuwe standaard gedefinieerd.

Rigid Click-PVC van Pergo

Rigid Click

Op zoek naar vinyl dat eindeloos blijft meegaan? Rigid Click-vloeren zijn uiterst duurzaam. De kern is ultrasterk en de toplaag ultrabestendig, terwijl het vinyl zeer dun is. Onze Rigid Click-vloeren zijn 100% waterbestendig en zijn gemakkelijk te plaatsen, zelfs op onregelmatige oppervlakken.

  • 100% waterbestendig
  • Ultrasterk
  • Eenvoudige plaatsing, zelfs op oneffen oppervlakken
Flex PVC van Pergo

Flex Click & Flex Glue

Als je droomt van een vloer die zacht, stil en mooi is, dan zijn onze Flex Click- & Flex Glue-vloeren precies waar je naar op zoek bent. De flexibele vloer absorbeert geluid en is ook kras- en vlekbestendig, met een grote dimensionale stabiliteit.

  • Zacht & stil
  • Uiterst kras- en vlekbestendig
  • Ideaal voor vloerverwarming

Waarom kiezen voor Pergo vinyl?

Multifunctioneel

Multifunctioneel

Pergo heeft dankzij zijn flexibiliteit op het vlak van plaatsingsmethodes, kwaliteitsniveaus en diverse toepassingen (vloer- en muurbekleding, natte ruimtes, renovatie) voor elk type project de perfecte vloeroplossing.

Revolutionaire stabiliteit

Ongeëvenaarde stabiliteit

Onze nieuwe PVC-vloeren zijn niet alleen waterbestendig, maar kunnen ook de warmte van de zon weerstaan.

waterbestendige vloeren

100% waterbestendig

Een waterbestendige vloer kun je uiteraard ook erg makkelijk schoonmaken. Dankzij een beschermlaag en een gesloten oppervlak kan vuil gewoon van de vloer geveegd worden. Zo blijft hij er niet alleen geweldig uitzien, maar is hij ook erg hygiënisch.

PVC-vloeren VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK

Voor vinyl gelden er voor het dessin haast geen beperkingen. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal kunnen wij PVC-vloeren voor commercieel gebruik met de meest uiteenlopende dessins aanbieden, telkens met een specifieke stijl die verder wordt benadrukt door levensechte details, een tastbare structuur en fascinerende kleurpaletten. Klik voor meer informatie op de naam van een collectie.

Glomma pad pro
Glomma pad pro
PVC
Middelgrote pvc-planken voor plaatsing met kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondergrond.
Namsen pad pro
Namsen pad pro
PVC
PVC-planken met klassiek formaat voor plaatsing met kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondergrond.
Namsen pro
Namsen pro
PVC
PVC-planken met klassiek formaat voor plaatsing met kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondergrond.
Viskan pad pro
Viskan pad pro
PVC
Rechthoekige pvc-tegels voor plaatsing met een kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondervloer.
Viskan pro
Viskan pro
PVC
Rechthoekige pvc-tegels voor plaatsing met een kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondervloer.
Vorma pad pro
Vorma pad pro
PVC
PVC-planken met visgraatmotief in een modern royaal formaat, voor plaatsing met kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondergrond.