Toepassingen voor vloeren voor commercieel gebruik

Een vloer voor commercieel gebruik is een podium voor het echte leven, wat betekent een constante blootstelling aan mechanische slijtage, schuring en belasting. Om er dus voor te zorgen dat de vloer er prachtig blijft uitzien, moet er een evenwicht bestaan tussen design en duurzaamheid. Daarom streven wij bij Pergo naar prachtige, praktische vloeren voor commercieel gebruik met een lange levensduur. Dankzij onze jarenlange ervaring en meer dan 500 toegekende en lopende patentaanvragen is het voor ons mogelijk om jou vloeren voor commercieel gebruik met een uitzonderlijke slijtvastheid aan te bieden.

Onze diensten en oplossingen

Wij leveren specifieke diensten en aanbiedingen op maat voor architecten, installateurs en aannemers. Je kunt ervan op aan dat wij jou tijdens je project zullen begeleiden. Net als onze vloeren is het ons doel om een duurzaam partnerschap uit te bouwen.

Projecttypes

Doorheen de jaren kregen wij de mogelijkheid om overal ter wereld en in heel wat verschillende sectoren prachtige projecten tot een goed einde.