Plaatsen van vloeren voor commercieel gebruik

Dankzij ons gepatenteerd PerfectFold™ plaatsingssysteem is het erg eenvoudig om de vloer op zijn plaats te klikken. Je hoeft de vloer enkel maar op zijn plaats te vouwen. Het systeem is ontworpen voor commerciële toepassingen en beschikt over een erg sterk en stabiel vergrendelmechanisme. Vergeet niet om eerst je ondervloer met dampscherm te plaatsen om optimale akoestische prestaties van je Pergo vloer te garanderen.

LAMINAAT

Ons unieke kliksysteem Perfect Fold 3.0™ biedt drie plaatsingsmethodes, wat betekent dat laminaatvloeren voor commercieel gebruik in geen tijd erg makkelijk geplaatst kunnen worden. Het kliksysteem PerfectFold™ 3.0 garandeert een stabiele vergrendeling die openingen en hoogteverschillen minimaliseert.

VINYL

Andere PVC-vloeren voor commercieel gebruik hebben het vaak moeilijk om op hun plaats te blijven liggen, maar met ons nieuwe en stevige PerfectFold™ V kliksysteem ligt je vloer uitermate stabiel. PerfectFold™ V werd speciaal voor PVC-vloeren ontworpen en omvat zowel een verticaal als een horizontaal vergrendelsysteem, waardoor de plaatsing ervan snel en makkelijk verloopt. Vouw of klik de vloer gewoon op zijn plaats!

PARKET

Pergo houten vloeren kunnen op hun plaats geklikt worden voor een zwevende plaatsing, of kunnen geklikt en gelijmd worden. Ons unieke kliksysteem Perfect Fold 3.0™ garandeert een snelle en eenvoudige plaatsing. Het kliksysteem zorgt voor een stabiele vergrendeling.

PERFECTFOLD™ KAN OP DRIE MANIEREN GEPLAATST WORDEN

In grote ruimtes is 'drop down' de ideale plaatsingsmethode. Bij het plaatsen van de eerste rij planken kun je deze makkelijk in een hoek houden en op hun plaats wentelen. Op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen onze vloeren ook horizontaal ingevoegd worden.

Plaatsing van Pergo laminaat: drop down

Drop down

De ideale methode om snel een grote ruimte te vullen. Klik de plank vast langs de zijde met de lange voeg, verschuif hem tot je het einde van de eerder geplaatste plank bereikt, en druk omlaag.

Plaatsing van Pergo laminaat: in een hoek

In een hoek

Indien gewenst biedt Pergo ook nog een derde manier om je nieuwe laminaatvloer te plaatsen. Houd de planken gewoon in een hoek en klik ze samen aan het korte einde.

Plaatsing van Pergo laminaat: horizontaal

Horizontaal invoegen, een uniek concept!

Pergo laminaatvloeren kunnen ook horizontaal ingevoegd worden, wat een uniek concept is op de markt. Dit is erg handig op plekken waar het moeilijk of onmogelijk is om de planken schuin te houden, bijvoorbeeld bij het plaatsen van de laatste rij planken of onder deurlijsten, radiatoren enz.