design

Echt authentieke productie

De schoonheid en duurzaamheid van Pergo laminaat- en vinylvloeren gooit overal ter wereld in hotels, restaurants, woningen en talloze andere plaatsen hoge ogen. Ons geheim? Een niet-aflatende inzet om steeds mooiere en duurzamere vloeren te ontwikkelen.
Inspired by trends and life GEÏNSPIREERD DOOR HET LEVEN

Bij het maken van Pergo-voeren laten onze ontwerpers zich inspireren door de nieuwste modetrends, architectonische meesterwerken en het dagelijks leven. Elke vloer – of deze nu is uitgevoerd in laminaat of vinyl – begint met een visie, die wordt ondersteund door nauwkeurig onderzoek en technische ontwikkeling. In de daarop volgende fase kunnen we beschikken over toonaangevende technologie, de nieuwste productiefaciliteiten en meer dan 550 octrooien en octrooi-aanvragen, waarmee we onze visie kunnen omzetten in mooie, duurzame vloeren.

The ultimate original DE ZOEKTOCHT NAAR DE ULTIEME ORIGINAL

Wanneer wij de beste ideeën apart genomen hebben, gaan wij op zoek naar de ultieme 'original'. Deze unieke soort hout of steen doet dan dienst als basis voor onze vloer. Zo verkregen wij bijvoorbeeld de unieke look van dennenhout door de zorgvuldig geselecteerde ultieme original te gebruiken.

Pergo Craftmanship INTERN VAKMANSCHAP

Deze original wordt daarna intern op verschillende manieren bewerkt om een look te creëren die perfect aan de visie van de ontwerper beantwoordt. Bij de verschillende processen die wij ontwikkeld hebben, komt telkens heel wat vakmanschap kijken. Voor onze laminaat- en vinylcollecties gebruiken wij een geavanceerd digitaal proces waarmee wij een versie kunnen creëren die nog beter is dan het origineel. De perfecte proporties van nerven, houtbloemen, noten en barsten worden digitaal toegevoegd of verwijderd om een perfect evenwicht te bekomen. Met andere woorden: wij wagen ons waar nog geen andere replicavloer zich heeft gewaagd.

Innovate to perform INNOVATIE EN FUNCTIONALITEIT

Sinds Pergo in 1977 de laminaatvloer uitvond, blijft het bedrijf vernieuwend uit de hoek komen. Kenmerken zoals waterbestendigheid, PerfectFold™ technologie voor een eenvoudige plaatsing en onze kras- en vlekbestendige lagen zijn slechts enkele van onze baanbrekende uitvindingen. Wij blijven streven naar uitmuntendheid en blijven vernieuwen om onze klanten steeds meer opties voor adembenemende interieurdesigns te kunnen aanbieden. Om dit te kunnen doen, gaan we zelfs verder dan vloerbekleding: onze waterbestendige PVC-vloeren zijn bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt om op een muur aan te brengen.