Research and development in pergo flooring

Onderzoek en ontwikkeling

Pergo is ooit begonnen met de uitvinding van een totaal nieuwe categorie vloeren: de laminaatvloer. En het tekenbord staat er nog steeds. Of het nu gaat om een nieuw kliksysteem om het leggen te versnellen (PerfectFold™), een allesin- één multifunctioneel profiel (Incizio®) of een beschermende toplaag, we zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste ontwikkeling. Omdat we weten dat vooruitgang de enige manier is om de door u verwachte Pergo-kwaliteit waar te maken.

Pergo Laminate LAMINAAT

In 1977 ontketende Pergo een revolutie binnen de vloerindustrie door het uitvinden van de eerste laminaatvloer. Wij blijven onze prestaties verbeteren door unieke technieken toe te voegen, zoals onze AquaSafe technologie die het oppervlak en zelfs de voegen van de planken waterdicht maakt. Daarnaast zorgt bijvoorbeeld de techniek 'Embossed in Register' (synchrone oppervlakstructuur) voor een realistische look & feel van het dessin, die erg dicht bij natuurlijk hout aanleunt.

Pergo PerfectFold PERFECTFOLD

Het unieke kliksysteem zorgt voor een tot 30% snellere plaatsing en biedt drie plaatsingsmethodes: drop down, wentelen en horizontaal. Dankzij het sterke en stabiele vergrendelingssysteem zijn vloeren met PerfectFold™ uitstekend geschikt voor commerciële toepassingen.

Pergo TitanX TITANX

Een meerlaagse technologie met beschermende lagen van aluminiumoxidedeeltjes die voor een superieure slijt-, kras- en vuilbestendigheid zorgen. De speciale impactlagen van TitanX™ zorgen samen met een kwaliteitsvol kernmateriaal voor een erg hoge stootbestendigheid, wat betekent dat vallende voorwerpen en hoge hakken niet langer een probleem zijn.

Pergo Incizo 5-in-1 Profile INCIZO

Pergo heeft een multifunctioneel profiel uitgevonden, een totaaloplossing met als naam Incizo®, gepatenteerd door het moederbedrijf Unilin. Het profiel omvat meerdere toepassingen: eindprofiel, T-profiel, trapneusprofiel, tapijtovergang en reductie voor harde oppervlakken. De profielen passen zowel qua kleur als qua textuur perfect bij de vloer. Het fineeroppervlak is slijt- en krasbestendig, en de kern bestaat uit HDF.