narvik pro X voor openbare ruimtes en ruimtes die onderhevig zijn aan verhoogde slijtage

Pergo heeft 40 jaar ervaring met het ontwerpen van duurzame vloeren. Vandaag zijn we trots een nieuw type laminaat te kunnen introduceren van het hoogste kwaliteitsniveau ooit. Onze laminaatvloer Narvik pro X levert de beste prestaties ter wereld in klasse 34. De vloer is speciaal ontworpen voor drukbezochte openbare ruimtes, zoals winkels, hotels, luchthavengangen en lobby's waar extreme duurzaamheid van cruciaal belang is. Narvik pro X is eveneens een duurzame keuze en is gecertificeerd voor het Nordic Swan en EU Ecolabel.
pergo-extremely-durable

Extreem duurzaam

TitanX™ is een meerlaagse technologie met beschermende bovenlagen van aluminiumoxidedeeltjes, die zorgen voor een superieure slijtvastheid en krasbestendigheid, gecombineerd met speciale impactlagen en een hoogwaardige vochtbestendige HDF-kern.
pergo water resistant floors

Waterbestendig

De AquaSafe technologie maakt de vloer waterbestendig, zelfs tot in de voegen. Zonder deze unieke technologie kunnen laminaatvloeren gaan zwellen of kunnen de randen gaan opstaan.
pergo sustainable

Duurzaam van nature

Pergo was de eerste vloer ooit die het Nordic Ecolabel Nordic Swan en het European Ecolabel behaalde, samen met andere certificaten en kwaliteitseisen.

Klasse 34 - extreme duurzaamheid

Bij het kopen of specificeren van commerciële laminaatvloeren is het van essentieel belang om de geschiktheid van een product voor de beoogde toepassing te begrijpen. De Abrasion Criteria of ‘AC’-kwalificatie EN13329 is de internationale duurzaamheidsclassificatie voor laminaatvloeren. De AC-kwalificaties voor laminaat meten de slijtvastheid en werden oorspronkelijk aangeduid met AC1 tot AC5. Om te beantwoorden aan de uitzonderlijk hoge standaarden van Pergo laminaat was het onontbeerlijk om een nog hogere AC6-weerstand te creëren voor zeer intensief commercieel gebruik. Pergo laminaatvloeren voldoen aan klasse 32 (AC4, normaal commercieel gebruik), klasse 33 (AC5, zwaar commercieel gebruik) of klasse 34 (AC6, extreem commercieel gebruik).

pergo pro categorieën

Bfl brandwerendheid Europese regelgeving (EN13501-1)

Dit reglement bepaalt de brandprestatieklassen. Afhankelijk van in welk deel van het bedrijfsgebouw de vloer zich bevindt, is een specifieke klasse vereist. Pergo Narvik pro X is gecertificeerd voor Bfl,s1, wat betekent dat de vloer een zeer beperkte bijdrage heeft aan de brand (Bfl) en een zwakke rookafgifte tijdens de verbranding (s1). De vloer scoort duidelijk beter dan andere laminaatvloeren.