Maak kennis met onze waterbestendige laminaatvloeren

Laminaatvloeren bieden een ongeëvenaarde duurzaamheid en zijn uitermate slijtvast, maar ze hebben de reputatie niet bijster waterbestendig te zijn. Met zijn Aquasafe-technologie introduceert Pergo een nieuwe standaard voor waterbestendigheid van laminaatvloeren. AquaSafe zorgt zelfs tot in de voegen voor een gesloten oppervlak en voorkomt zo dat water in de vloer kan doordringen.

Een traditionele laminaatvloer die aan water wordt blootgesteld, kan opzwellen en opgezette randen vertonen.

Onze AquaSafe-technologie voorkomt dat water in de vloer dringt, en dat zelfs tot diep in de voegen.

Niet alleen duurzaam, maar ook een lange levensduur

Pergo-laminaatvloeren met AquaSafe zijn over het volledige oppervlak van elke plank beschermd tegen water en vloeistoffen, en dit zelfs tot in de voegen. Dit betekent dat water, vuil en vlekken op het oppervlak achterblijven, waar ze makkelijk weggeveegd kunnen worden. Onze AquaSafe-vloeren zijn dus niet alleen waterbestendig, maar ook uiterst hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

AquaSafe biedt je nieuwe vloer ook een langere levensduur. De waterbestendigheid voorkomt opzwellen en opgezette randen, wat bij traditionele laminaatvloeren vaak tot veroudering en vroegtijdige slijtage leidt. Wist je trouwens dat wij het enige bedrijf ter wereld zijn dat een waterbestendige laminaatvloer van klasse 34 levert?

Waarom waterbestendig?

AquaSafe biedt nieuwe mogelijkheden voor laminaatvloeren voor commerciële projecten. Laminaatvloeren bieden heel wat voordelen: ze zijn makkelijk te plaatsen en onderhouden, zijn uitermate slipbestendig en slijtvast, en kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. En dankzij het uitgebreide assortiment accessoires, zoals bijpassende plinten, vormen ze een erg stijlvolle oplossing. Daarnaast zorgt Pergo niet alleen voor een waterbestendig oppervlak, maar ook voor waterbestendige voegen. Het resultaat? Een nagenoeg oneindig aantal toepassingsmogelijkheden, zoals in badkamers, hotellobby's en zelfs aan de ingang van druk belopen zones zoals winkels. Pergo ontwikkelde de laminaatvloer veertig jaar geleden in 1979, en vindt deze met de unieke AquaSafe-technologie weer helemaal opnieuw uit.

Ontdek al onze vloeren met AquaSafe

#FloorAdvisor#