PerfectFold™ 30 – Een snelle en eenvoudige plaatsing

Met het gepatenteerde PerfectFold™ 3.0 plaatsingssysteem van Pergo verloopt de plaatsing sneller en makkelijker omdat je de vloer gewoon op zijn plaats moet vouwen. Het systeem zorgt voor een stevige vergrendeling bij commerciële toepassingen en biedt drie plaatsingsmethodes voor een maximale flexibiliteit. Bovendien zijn alle Pergo laminaatvloeren ermee uitgerust, ongeacht het kwaliteitsniveau.

Pergo PerfectFold Drop down

Drop down

De ideale methode om snel een grote ruimte te vullen. Klik de plank vast langs de zijde met de lange voeg, verschuif hem tot je het einde van de eerder geplaatste plank bereikt, en druk omlaag.

Pergo PerfectFold Horizontal

Horizontaal invoegen, een uniek concept!

Pergo laminaatvloeren kunnen ook horizontaal ingevoegd worden, wat een uniek concept is op de markt. Dit is erg handig op plekken waar het moeilijk of onmogelijk is om de planken schuin te houden, bijvoorbeeld bij het plaatsen van de laatste rij planken of onder deurlijsten, radiatoren enz.

Pergo PerfectFold Angle

In een hoek

Indien gewenst biedt Pergo ook nog een tweede manier om je nieuwe laminaatvloer te plaatsen. Houd de planken gewoon in een hoek en klik ze samen aan het korte einde.