AC6 laminaatvloeren

AC6 laminaatvloeren zorgen voor heel wat spannende nieuwe opportuniteiten op de laminaatmarkt. Deze vloeren halen de hoogste erkende slijtagecriteriascore, wat betekent dat ze gebruikt kunnen worden voor uitermate zware commerciële toepassingen.

AC6 laminaatvloeren voor commercieel gebruik zijn nu een bruikbare optie voor openbare zones met extreem veel passage, zoals winkelcentra, supermarkten, grote detailhandelaars, grootwarenhuizen, luchthaventerminals en bus- en treinstations.

In 2005 tilde Pergo laminaatduurzaamheid naar een nieuw niveau. Wij ontwierpen een vloer met een dermate geavanceerde slijtvastheid dat de European Producers of Laminate Flooring (EPLF) een nieuwe categorie moesten toevoegen: AC6 Klasse 34. Pergo Extreme AC6 Klasse 34 is niet alleen de eerste vloer ter wereld die deze standaard toegekend kreeg, maar blijft deze tot op vandaag nog steeds overschrijden.

CASUSSEN AC6 LAMINAATVLOEREN:

Tijdens een realistische duurzaamheidstest voor uiterst zware commerciële toepassingen werd Pergo Public Extreme Klasse 34 laminaat blootgesteld aan het drukke verkeer van een half miljoen pendelaars in het centraal station van Kopenhagen.


  • Pergo Klasse 34 laminaat zorgt voor een lichte, stijlvolle en trendy atmosfeer in de showrooms van Volkswagen. De duurzame vloeren kunnen met gemak het gewicht van de wagens aan die voortdurend worden verplaatst.
  • In plaats van gepolijst beton koos Go Sport, een van de grootste verdelers van sportgoederen in Europa, voor een Pergo Klasse 34 laminaat voor de vloeren in zijn winkels. De laminaatvloeren scoren beduidend beter dan de meer traditionele optie op het vlak van slijtvastheid, duurzaamheid en looks.
  • De winkelvloeren van Chicco, het grootste merk van babyproducten in Europa, moeten de passage van talloze kinderwagens en spelende kinderen kunnen weerstaan. Met onze Klasse 34 vloeren voelt iedereen zich meteen thuis.