AC5 laminaatvloeren

AC5 laminaatvloeren kunnen met vertrouwen gekozen worden voor middelzware tot zware commerciële toepassingen.

Pergo AC5 Klasse 33 laminaatvloeren voor commercieel gebruik beantwoorden niet alleen aan de criteria inzake slijtage- en stootbestendigheid voor drukke commerciële ruimtes, maar doen het op alle vlakken zelfs beter. Met zijn combinatie van een stijlvol dessin en superieure duurzaamheid en slijtvastheid is onze AC5 Klasse 33 laminaatvloer de perfecte oplossing voor de niet aflatende uitdagingen van zwaar wandel- en rijwielverkeer in alledaagse commerciële toepassingen.

CASUSSEN AC5 LAMINAATVLOEREN:

  • Voor het renoveren van hun theaterzaal wilde de Britse Vinehall Independent School uitstekende prestaties op het vlak van duurzaamheid. Ons AC5 Klasse 33 laminaat slaagde er dan ook in om meteen hoge ogen te gooien. Dankzij de aantrekkelijke, onderhoudsvriendelijke, slijtbestendige afwerking van de vloer vallen de optredens van de leerlingen nu nog meer dan ooit tevoren op.
  • De toonaangevende schoenenhandelaar Avance wou voor modebewuste vrouwen, mannen en kinderen een huiselijke maar tegelijk moderne atmosfeer creëren, en koos dus voor Pergo laminaatvloeren voor commercieel gebruik om hun hoofdwinkel in België te renoveren. Onze Klasse 33 laminaatvloeren roepen het gewenste warme, hedendaagse gevoel op en worden nu gekozen voor alle winkelrenovatieprojecten van Avance.
  • In dit vroegere Italiaanse postkantoor kozen de eigenaars van Hotel Carnival Palace in Venetië in alle 67 luxekamers voor Pergo Klasse 33 vloeren. De vloeren passen perfect bij de rest van de interieurelementen.