AC4 laminaatvloeren

AC4 laminaat is een unieke classificatie voor zowel residentieel als licht tot middelzwaar commercieel gebruik. Premium laminaatsoorten met een AC4 vloerscore zijn de keuze bij uitstek voor grote bouwprojecten met meerdere gebouwen wegens hun superieure duurzaamheid en slijtvastheid.

Door hun verbeterde prestatieniveaus zit je met AC4 laminaatvloeren voor commercieel gebruik voor eender welke huisvestingstoepassing meer dan gebeiteld. Commerciële gebruikers zien ook het voordeel van het incorporeren van de inspiratievolle dessins en stijlen die vroeger alleen voor de residentiële markt bestemd waren.

CASUSSEN AC4 LAMINAATVLOEREN:

  • In het warenhuis Heal's in Londen zorgde Pergo voor elegantie en superieure prestaties voor Ligne Roset, Frankrijks meest toonaangevende producent van hedendaags meubilair. De nieuwe AC4 laminaatvloer bezorgde de hele afdeling een warmere en stijlvollere indruk.
  • In Glasgow mochten opgetogen nieuwe huiseigenaars zelf dessins kiezen voor een ontwikkelingsproject van Miller Homes voor 100 gezinnen. Living Expression AC4 laminaatvloeren boden toekomstige eigenaars de perfecte mix van stijl, comfort en prestaties.
  • Ontwikkelaar V-Exsis heeft het helemaal voor trendy interieurs en design, en koos dan ook voor het uitgebreide assortiment AC4 laminaatstijlen en -afwerkingen van Pergo voor 48 exclusieve appartementen in Gloucester Place, Londen.