Technische kenmerken van laminaatvloeren

Pergo laminaatvloeren bestaan uit verschillende lagen die er allemaal toe bijdragen dat de vloer jaar na jaar prachtig blijft ogen en aanvoelen. De meerlaagse structuur garandeert een maximale duurzaamheid. En ga voor een snelle en makkelijke plaatsing met het PerfectFold™- en Uniclic-kliksysteem van Pergo.

Opbouw van een laminaatvloer

  1. Superieure slijtvaste en krasbestendige laag
  2. Kristalhelder dessin
  3. Uitstekende schokbestendigheid
  4. Waterbestendige HDF-kern
  5. Stabiliserende onderlaag

Bescherming tegen slijtage

Bescherming tegen slijtage

Het gepatenteerde TitanX™-oppervlak van Pergo biedt de beste meerlaagse beschermende vloerafwerking die er bestaat. Je bent verzekerd van een slijtvastheid die veel verder gaat dan de gangbare normen voor openbare ruimtes.

Stootbestendigheid

Slagvastheid

De unieke meerlaagse opbouw van het TitanX™-oppervlak, in combinatie met het dikke kernmateriaal van onze vloeren, waarborgt een ultieme slagvastheid tegen alles wat valt en tegen hoge hakken.

Stoel met wielen

Krasbestendigheid

Het TitanX™-oppervlak heeft een extra beschermende laag die zorgt voor een ongeëvenaarde kras- en schuurbestendigheid, waardoor je Pergo vloer zijn rijke uitstraling veel langer en beter behoudt dan andere laminaatvloeren.

Waterbestendigheid

Waterbestendig

Pergo combineert vochtbestendige kernmaterialen met een sterke en strakke klikverbinding. Het resultaat is dat Pergo-vloeren nauwelijks te evenaren waterbestendige eigenschappen hebben.

Antistatisch

Antistatisch

Pergo laminaatvloeren maken een einde aan statische elektriciteit. Elektrostatische lading verdwijnt door het elektrisch geleidende grafiet in de vloer. Deze methode voldoet aan de meest strenge eisen ten aanzien van antistatische eigenschappen.

Brandbestendigheid

Brandbestendigheid

Hoge brandwerendheid. Een Pergo vloer met TitanX™-oppervlak heeft een natuurlijke hoge brandwerendheid omdat de vloer uit meerdere lagen bestaat. In combinatie met de hoge dichtheid van de kern zorgt dit ervoor dat warmte sneller wordt afgevoerd.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Ga voor een snelle en makkelijke plaatsing met het PerfectFold™- en Uniclic-kliksysteem. Kies een van beide systemen en plaats je vloerplanken in een handomdraai. Klik en klaar!

Hygiënisch

Hygiënisch

Bacteriën hebben voeding en vocht nodig om zich te kunnen vermenigvuldigen, maar de strak afgedichte, eenvoudig te reinigenTitanX™-toplaag maakt dat onmogelijk. Het garandeert op een natuurlijke manier, zonder chemische ontsmettingsmiddelen, een zeer goede hygiëne.

Onderhoudsvriendelijk

Eenvoudiger reinigen

Een Pergo vloer met TitanX™-oppervlak is makkelijker schoon te houden dan een normale vloer. De reden hiervoor is dat de TitanX™-toplaag zo strak is afgedicht dat vuil simpelweg geen grip krijgt.

Stoel met wielen

Embossed in register (synchrone oppervlakstructuur)

Zorgt ervoor dat de Sensation dessins van Pergo indrukwekkend realistisch ogen. Het matte oppervlak past perfect bij het patroon van het dessin.