Pergo Sensation laminaat

Met Pergo Sensation hebben we laminaat weer helemaal opnieuw uitgevonden. Je ziet het verschil meteen, let maar op. Laat eens je hand over het vloeroppervlak glijden en je zal totaal versteld staan. De authentieke, niet van echt te onderscheiden toplaag is verkregen uit een innovatieve techniek die de diepe groeven van hout tot in de perfectie kan reproduceren. De natuurlijke look wordt verder versterkt door de hagelnieuwe, matte afwerking waardoor de plank nog meer de uitstraling van een echt houten plank krijgt. De AquaSafe-technologie maakt de vloer waterbestendig, tot in de v-groeven. Het resultaat is een echte Pergo Sensation!

Pergo Aquasafe Technology

AQUASAFE TECHNOLOGIE

Met Pergo Sensation hebben wij laminaat helemaal opnieuw uitgevonden. De AquaSafe technologie zorgt voor een waterbestendige vloer, ook bij de voegen: een klikvoegtechnologie, geperste voegen en een waterbestendige coating voor een unieke bescherming.

Embossed in register

DIEPE, NATUURGETROUWE TEXTUREN

Het authentieke, natuurgetrouwe oppervlak wordt mogelijk gemaakt door een innovatieve techniek ('embossed in register', synchrone oppervlakstructuur) die de diepe groeven van hout nagenoeg perfect kan nabootsen. De natuurlijke look wordt verder kracht bijgezet door een gloednieuwe matte afwerking die nog meer het gevoel van hout oproept.