Ontdek onze vloertexturen

Wij bieden heel wat verschillende oppervlaktexturen aan, die een perfecte imitatie vormen van bijvoorbeeld een vintage vloer met heel wat jaren op de teller of de exclusieve look van leder. En om je interieur echt tot in de puntjes te kunnen afwerken, zijn onze laminaatoppervlaktexturen voor commercieel gebruik verkrijgbaar in vier verschillende glansniveaus.
Wood structure Wood >
Een fijne, realistische houtstructuur die elk type houtdesign accentueert, van lichte tot donkere houtsoorten. Verkrijgbaar in verschillende glansniveaus.
Rustic structure Genuine Rustic >
Een opvallende houtstructuur waarbij de houtnerf goed te zien is. Dit effect wordt nu nog meer benadrukt in de Sensation-vloeren van Pergo. Kan barsten, knoesten en verweerde effecten bevatten.
Antique wood Antique Wood >
Een rustieke structuur met een vintage-gevoel.
Smooth surface Smooth >
Een zijdeachtig, glad oppervlak voor een zachtere touch en een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende glansniveaus.
Sawcuts Genuine Sawcut >
Een realistische houtstructuur met zaagsnede-effect.
Genuine wood structure Genuine Wood >
Een subtiele houtstructuur die elk detail van de houtbloemen volgt. Dit effect is nog meer uitgesproken in onze Sensation vloeren. Verkrijgbaar in verschillende glansniveaus.
Genuine stone structure Genuine Stone >
Een levensechte indruk die de structuur van echte stenen tegels weergeeft.

Glansniveaus