Onderhoudsinstructies voor laminaatvloeren voor commercieel gebruik

Pergo laminaatvloeren voor commercieel gebruik zijn ontworpen om vuil en stof te weren, wat inhoudt dat ze erg makkelijk te reinigen en onderhouden zijn. En om het schoonmaken nog makkelijker te maken, biedt Pergo schoonmaakproducten die speciaal voor onze vloeren ontwikkeld zijn. Als je het eenvoudige advies dat je hier leest opvolgt, zal je Pergo vloer er nog vele jaren even goed blijven uitzien.

LAMINAAT

Dagdagelijkse reiniging

  • Maak de vloer indien nodig schoon met een vochtige dweil.
  • Maak de dweil vochtig in warm water met daarin All-Round Floor Cleaner (meng 30 ml met 7 l water) of een neutraal detergent. Gebruik een milieuvriendelijk, natuurlijk detergent dat weinig schuimt en een pH-waarde van ongeveer 7 heeft. Meng het geheel zorgvuldig overeenkomstig de instructies van de fabrikant. Doseer niet te veel.
  • Was een gebruikte dweil overeenkomstig de instructies op het etiket in water van 60 °C, zonder additieven.
  • Maak maximaal 15-20 m2 per keer schoon.
  • Zorg ervoor dat de vloer na het vochtig dweilen droog is.

Verwijderen van hardnekkige vlekken of markeringen

Gebruik voor het verwijderen van hardnekkige vlekken of markeringen Pergo All-Round Floor Cleaner en een schone dweil, handdoek of niet-schurend wit of rood sponsje als de vlek niet meteen verdwijnt. Laat het product enkele minuten intrekken. Verwijder de vlek door deze weg te vegen met een schone dweil die bevochtigd is met lauw water. Herhaal indien nodig. Veeg de zone nadien droog schoon.

Download de PDF-instructies

Onderhoudsaccessoires voor Pergo laminaatvloeren

PGCLEANINGKIT Accessoires voor laminaat Schoonmaakset PGCLEANINGKIT
Schoonmaakset
PGCLEANINGKIT
PGREPAIR Accessoires voor laminaat Reparatiewas PGREPAIR
Reparatiewas
PGREPAIR