Schoonmaakproducten voor parketvloeren voor commercieel gebruik

Pergo parketvloeren voor commercieel gebruik zijn ontworpen om vuil en stof te weren, wat inhoudt dat ze erg makkelijk te reinigen en onderhouden zijn. En om het schoonmaken nog makkelijker te maken, biedt Pergo schoonmaakproducten die speciaal voor onze vloeren ontwikkeld zijn. Als je het eenvoudige advies dat je hier leest opvolgt, zal je Pergo vloer er nog vele jaren even goed blijven uitzien.

EEN SPECIALE BEHANDELING VOOR JE GEOLIEDE HOUTEN VLOER

Geoliede parketvloeren moeten regelmatig onderhouden worden om er optimaal te blijven uitzien. Als je je vloer elke week reinigt met Pergo schoonmaakproducten, moet je één keer per maand ook een normale onderhoudsolie aanbrengen. Naast het normale onderhoud raden wij bovendien aan om je parketvloer jaarlijks of wanneer nodig te behandelen met een intensieve onderhoudsolie.

Download de PDF-instructies

Nieuw
PGCLEANECO1000 Accessoires voor laminaat Vloerenreiniger PGCLEANECO1000
Vloerenreiniger
PGCLEANECO1000
Dit product reinigt je vloer grondig, beschermt het oppervlak en zorgt ervoor dat de oorspronkelijke uitstraling blijft behouden. Het is biologisch afbreekbaar, waardoor dit een echt duurzame keuze is. Floor Cleaner is speciaal ontwikkeld voor Pergo-vloeren.
1000 ml
Nieuw
PGSPOTCLEAN Accessoires voor laminaat Spot Cleaner PGSPOTCLEAN
Spot Cleaner
PGSPOTCLEAN
Dit product verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, zoals onuitwisbare inkt, verf, rode wijn, gemorste keukenresten enzovoort. Spot cleaner is speciaal ontwikkeld voor Pergo-vloeren.
250 ml
PGCLEANINGKIT Accessoires voor laminaat Schoonmaakset PGCLEANINGKIT
Schoonmaakset
PGCLEANINGKIT
Reinigingsset van hoogwaardige kwaliteit met extra lange ergonomische handgreep en een dweilhouder.
Inhoud: dweil houder, hoog kwalitatieve dweil