Kies je eigen vloer voor commercieel gebruik

Met onze uitgebreide aanpassingsmogelijkheden heb je de vrijheid om zelf je vloer voor commercieel gebruik te ontwerpen. Met drie categorieën van vloeren voor commercieel gebruik, een uitgebreid kleurenpalet, heel wat oppervlaktexturen, plankformaten en meer kun je met ons standaardaanbod talloze unieke ontwerpen verkennen. Met de exclusieve aanpassingsmogelijkheden van Pergo kun je nieuwe ideeën en combinaties creëren. Je kunt het dessin, het formaat, de structuur en/of het glansniveau wijzigen. En je kunt voegen toevoegen of verwijderen. Gebruik je fantasie!

pergo flooring in shops maison du monde

Laat de vloer bij je meubels passen om meer samenhangende ruimtes te creëren

Bij Maisons du Monde, een Europese kleinhandelaar van stijlvolle huishouditems, kreeg de vloer een aangepaste kleur mee. Hierdoor is deze perfect afgestemd op de voorwerpen en meubels van over de hele wereld die zij in de winkel aanbieden. Dankzij onze aanpassingsmogelijkheden kun je een vloer ontwerpen die perfect bij je interieur past en voor een naadloze visuele ervaring zorgt.

pergo flooring in stabaek football office

Stem de vloer af op het merkimago van je bedrijf

Toen de Noorse voetbalclub Stabaek een nieuwe vloer voor hun kantoren zocht, kozen ze voor een laminaatvloer die eruitziet als een grasveld in hun thuiskleuren. Wil jij ook je vloer afstemmen op je merk om een exclusieve look te creëren? Neem dan al vroeg in het planproces contact met ons op, want dan is nog alles mogelijk.

Gebruik onze totaalaanpassingsoptie om unieke ontwerpen te creëren

Toen Seat ons vroeg om hen te helpen met een nieuwe vloer voor hun showroom, hebben we een exclusieve vloer met daarop een wedstrijdvlag met ruitpatroon ontworpen. Deze is stijlvol en gedurfd, maar toch voldoende duurzaam om er een wagen van 1.500 kg op te plaatsen. Onthoud dat het bij aanpassing niet alleen om kleuren gaat, maar ook om het definiëren van unieke formaten of wijzigende technische kenmerken voor waarlijk unieke looks en prestaties.


Contact

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met je vaste Pergo/Quick-Step contactpersoon of stuur ons een e-mail via het contactformulier.