Muurtoepassingen

Met laminaat- en vinylproducten van Pergo hoeft uw gekozen ontwerp niet beperkt te blijven tot de vloer. U kunt ook nieuwe en spannende interieurs creƫren door deze producten op muren aan te brengen. Onze waterdichte vinyltegels zijn dan ook een ideale keuze om een unieke wand te maken in uw douche of keuken of in andere natte ruimten in nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Pergo wall solutions

Pergo vinyl oogt niet alleen prachtig op een vloer. Je kunt ook nieuwe en boeiende interieurs creëren door onze producten tegen de muren te bevestigen. Ga voor op en top minimalisme door hetzelfde materiaal en dessin op de vloer en muren te gebruiken.

Wall solutions for wet areas

Luxevinyltegels (LVT) zijn waterdicht en dus uitstekend geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens, en dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Vooral bij het renoveren van badkamers en zelfs douchemuren maken Pergo vinyltegels de job heel wat makkelijker.

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met je vaste Pergo/Quick-Step contactpersoon of stuur ons een e-mail via het contactformulier.