Pergo Rigid Vinyl voor onregelmatige ondervloeren

Rigid vinyl vloeren hebben een stijve composietkern die het mogelijk maakt om de planken en tegels op onregelmatige ondervloeren te plaatsen. Twee glasvezelversterkte harde lagen voorkomen dat de vloer omhoogkomt en opbolt, waardoor hij perfect geschikt is voor renovatieprojecten, zonder bijvoorbeeld keramische tegels te hoeven verwijderen. Een belangrijke tijdswinst en geen gedoe met stof en lawaai.
Beste duurzaamheid

Technische kenmerken

Rigid vinyl vloeren verenigen het beste uit twee werelden: ze hebben een superieure kras-, vlek- en slijtvastheid en zijn geluidsabsorberend, zacht en warm.

Ondervloeren

Onregelmatige ondervloeren

Rigid Click vinyl vloeren zijn voorzien van een stijve composietkern om omhoogkomen en opbollen te voorkomen, waardoor het perfect geschikt is voor renovaties zonder dat de ondervloer geƫgaliseerd moet worden.

Kwaliteitsniveaus

Kwaliteitsniveaus

Alle Pergo commerciƫle vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in twee kwaliteitsniveaus: Premium (klasse 32) en Optimum (klasse 33).

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met je vaste Pergo/Quick-Step contactpersoon of stuur ons een e-mail via het contactformulier.