Kies voor duurzame vloeroplossingen van Pergo

Bij Pergo draait alles om prachtige, praktische vloeren met een lange levensduur. Dankzij ons grootschalige aanbod en onze uitgebreide expertise kunnen we een vloerconcept voor uw volledige bouwproject realiseren. Onze vloeroplossingen passen net zo goed bij een veel belopen foyer als bij een rustige kantooromgeving of een trendy boetiek.

Kies uit of ga voor een combinatie van laminaat, hout en PVC in verschillende dessins, oppervlaktestructuren, formaten en afwerkingen. U kunt uw vloer ook naar wens aanpassen om een unieke ambiance te creëren. Voeg hier een perfect op aansluitende afwerking aan toe, zoals plinten en profielen, voor een harmonieuze look. Werk het geheel af met een ondervloer die past bij uw vereisten.

Pergo Exceptional Durability Uitzonderlijke duurzaamheid

Het geheim zit hem in onze TitanX Advanced-toplaagbescherming. Deze meerlaagse technologie biedt superieure bescherming tegen slijtage, inslag en krassen.

Onze houten vloeren beschikken over een vierlaagse opbouw die ervoor zorgt dat de vloer gebruiksklaar en vlek- en krasbestending is en zelfs bestand is tegen veel verkeer. Dankzij de meerlaagse structuur van onze PVC-vloeren zijn deze zeer slagvast en worden deuken voorkomen. Een slijt- en krasbestendige Titan V-laag beschermt de vloer tegen vuil, strepen en krassen.

Pergo PerfectFold 3.0 Eenvoudige installatie

Het gepatenteerde PerfectFold™-installatie systeem van Pergo zorgt ervoor dat installatie snel en gemakkelijk verloopt.

Met dit nieuwe en unieke kliksysteem kan de vloer op 3 verschillende manieren worden geïnstalleerd (omlaag drukken, onder een hoek en horizontaal), waardoor installatie tot 30% sneller verloopt. Het sterke, stabiele kliksysteem maakt vloeren met PerfectFold™ tot de ideale vloeren voor alle commerciële toepassingen.

A reliable flooring partner Een betrouwbare partner

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van kwalitatief hoogstaande vloeroplossingen maakt ons tot de perfecte partner voor een langdurige samenwerking. Dankzij de effectieve toevoerketen en de betrouwbare service bent u tijdens het volledige bouwproces verzekerd van volledige ondersteuning, van planning tot onderhoud. Doordat de producten direct en flexibel leverbaar zijn vanuit verschillende distributiecentra, kan de levering van de vloeren precies in uw tijdschema worden ingepast.