Bistronomie in Improviste

Het restaurant Improviste van David Selen is gelegen op een unieke locatie: de vierde verdieping van een nieuw complex met uitzicht op de paardenrenbaan van Waregem. Ook het concept is uniek want de chef brengt ons ‘bistronomie’: gastronomische keuken op een eenvoudige manier. Het bijzondere concept vroeg daarom om een uitzonderlijke sfeer en inrichting. Alle tafels geven zicht op de renbaan en op de activiteit in de keuken. Gezien de vele lichtinval is het interieur in donkere tinten opgevat met toetsen goudkleur.

Qua vloerbekleding werd geopteerd voor de Pergo Modern Plank in kleur donkere rivier eik. Deze geeft een rustiek design gecombineerd met de eigenschappen  van vinyl: kras-, vlek- en slijtbestendige toplaag ‘Titan V’ met een eenvoudig kliksysteem ‘PerfectFold V’. Een duurzame vloer voor intensief gebruik.

Dit project
  1. Categorie: Klasse 32 België Vinyl Restaurant
  2. Land: Belgium
  3. Plaats: Waregem
 

Verwante referenties