A&T Consultancy legt vinyl vloer bij renovatie van hun kantoor

Toen eigenaar Erwin De Backer op zoek ging naar een geschikte nieuwe locatie werd hij snel verliefd op dit karaktervolle pand in Sint-Niklaas. Het enige minpunt? Het gebouw was dringend aan renovatie toe. Erwin kon op professioneel advies van Pergo rekenen tijdens de keuze van de ideale vloer voor zijn project.

De vertegenwoordiger van Pergo stuurde hen in de juiste richting om de perfecte vloer voor dit project uit te kiezen. A&T Consultancy had in hun vorig kantoor overal tapijt liggen. Dat was echter moeilijk in onderhoud en kreeg het hard te verduren door de vele klanten die binnen en buiten liepen. Ze gaven duidelijk de voorkeur aan Pergo vinyl. Deze is immers makkelijk in onderhoud, geluiddempend en krasbestendig. Pergo raadde een lichte kleur aan voor de overwegend donkere ruimtes. Het Light Highland Oak design past ook perfect bij hun interieur.

De renovatie van het gebouw zorgde toch voor enkele uitdagingen, zeker bij het leggen van de vloer. Erwin en zijn team rekenden daarom op een ervaren installatiebedrijf ProReno. Pergo begeleidde hen zodat ze dit zonder probleem tot een goed einde konden brengen. In een oud gebouw zijn de muren zelden recht en dat was ook hier het geval. Dankzij de bijpassende plinten konden kleine onregelmatigheden mooi verborgen worden. Een mooi resultaat!

Dit project
  1. Categorie: Klasse 33 België Vinyl Vergaderruimte
  2. Land: BelgiĆ«
  3. Plaats: Sint-Niklaas
  4. Jaar:  2017
 

Verwante vloeren

Verwante referenties