Winkelvloeren

Vloeren vormen het hardst werkende onderdeel van elke winkelomgeving. Van het bieden van de wow-factor voor nieuwe winkelketens en grootschalige renovaties tot het aankunnen van dagelijkse functionele vereisten en extreem veel voetverkeer tijdens de uitverkoop.

De vloerbedekking van je winkel moet mensen verwelkomen en ontwerpers de vrijheid geven om van inspiratie werkelijkheid te maken. De vloeren moeten aansluiten op het merkimago en een positieve sfeer neerzetten om de verkoopcijfers te verhogen.

Meest recente referenties in retail

We houden van deze vloer, hij geeft precies de uitstraling die we probeerden te bereiken


Anna Green, Lola Rose - Lees mee

Commerciële winkelvloeren

Pergo biedt een totaaloplossing voor winkelvloeren met technologisch geavanceerde laminaat-, PVC- en natuurlijke houtsystemen. Er werken speciaal toegewezen Pergo-consultants met u samen om u te helpen bij het aanvankelijke ontwerp met speciale aanpassingsopties en een snelle installatie om levenslange prestaties te garanderen.

Pergo werkt als de professionele vloerpartner bij uitstek voor iconische multinationals, variërend van Levi Strauss tot Volkswagen. We beschikken daarmee over een uitgebreide portfolio van wereldklasse vol fantasierijke en commercieel succesvolle installaties.

Onze projectvloeren zijn ontworpen om weerstand te bieden aan zware display-/verkoopeenheden en doorlopend zwaar voet- en wielverkeer, terwijl de vloeren schoon blijven. Pergo vloeren zijn bovendien erg makkelijk te onderhouden.

Faciliteit Klasse 32 laminaat Klasse 33 laminaat Klasse 34 laminaat Vinyl Hout
Detailhandel OK Aanbevolen OK
Boetiek OK Aanbevolen OK OK Aanbevolen
Autohandel OK Aanbevolen OK OK
Bank/agentschap OK Aanbevolen
Meubelzaak OK Aanbevolen


De reacties die we kregen waren overweldigend positief. Onze klanten ervoeren echt de look en feel die we in gedachten hadden.


Didier Janssens, Avance Shoes - Lees meer

Whitepaper: Retail talk

De bewegwijzering en de opzet van de winkel, het tempo, de sfeer en het traject naar een aankoop wegen allemaal net zo zwaar mee bij het blijvende contact en een langdurige relatie met de klant. In deze paper komen een aantal belangrijke aspecten aan bod waar u rekening mee kunt houden bij de opzet van uw eigen retailomgeving.

 • Zorg voor de omgeving -  Hoe zorgt u ervoor dat klanten uw winkel bezoeken en niet die van een ander?
 • Welke prijservaring - Retail draait om dé ervaring. Maar hoeveel winkels kunnen die daadwerkelijk bieden?
 • Een kwestie van invloed -  Goed, u hebt de klant in uw winkel gekregen. Hoe beïnvloedt u wat er daarna gebeurt?
 • Het juiste pad vinden - Hoe kunt u klanten door uw winkel leiden? Daar bestaan verschillende mogelijkheden voor.
 • Over het herinrichten van een winkel - Hoe zorgt u voor een duurzaam interieur?
Gratis whitepaper: Pergo Retail • Klasse 32, 33 en 34
 • TitanX™ geavanceerde meerlaagse technologie
 • Brandveiligheidsklasse BfIS1
 • Drielaagse opbouw met beschermende toplaag
 • Vooraf afgewerkt met 7 lagen lak en 2 lagen olie
 • Commerciële slijtvastheid
 • Zachte en comfortabele loopervaring
 • Waterdicht

Reiniging en onderhoud

We weten hoe belangrijk het is om te allen tijde een schone vloer te hebben. Vaste schoonmaakbeurten en schoonmaakbeurten bij ongelukjes kunnen snel en efficiënt worden uitgevoerd, waardoor bacteriën geen kans krijgen en geurtjes worden tegengegaan.

Snelle installatie

Dankzij ons unieke Perfect Fold 3.0™-kliksysteem kan elk vloertype snel en eenvoudig worden geïnstalleerd om een snelle renovatie te realiseren. Het stabiele klikmechanisme beperkt het risico op kieren en hoogteverschillen, waardoor veilige, effen oppervlakken kunnen worden gerealiseerd.

Alle vloeren zijn vooraf afgewerkt en kunnen direct worden gebruikt.

Commerciële garantie

Pergo-vloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan. De standaard commerciële garanties duren 3 tot 5 jaar en op verzoek 10 jaar. Deze garanties kunnen voor 3 of 5 jaar worden afgesloten, en op verzoek 10 jaar.

Referenties voor winkelvloeren

Pergo heeft in het beroemde Londense warenhuis Heal's de elegantie en prestaties van het moderne Franse meubelmerk Ligne Roset perfect weten te vertalen. Onze vloeren zijn te vinden in de Italiaanse winkels van Levi Strauss, waar ze de stijl en duurzaamheid van 's werelds populairste jeansmerk op uitstekende wijze weerspiegelen.

De vloeren van Pergo zijn geschikt voor autoshowrooms van over de hele wereld.