Sportschoolvloeren

Vloeren in sportscholen en fitnesscentra moeten verschillende praktische kenmerken hebben. Deze vloeren moeten zwaartepunten van apparatuur en intensieve belasting door gebruikers kunnen weerstaan, voldoende wrijving produceren om ervoor te zorgen dat apparatuur niet weg kan glijden tijdens het gebruik en antistatisch zijn. Ook moet er goed worden gekeken naar de mogelijkheid om temperatuurschommelingen en een wisselende luchtvochtigheidsgraad aan te kunnen, en moet de vloer een goede geluids- en trillingsabsorptie hebben. 

Eenvoudige reiniging en weinig onderhoud zijn van essentieel belang voor hygiënische vloeren die bacterie- en geurvrij zijn.

Waarom kiezen voor Pergo?
 • Tot klasse 34/AC6
 • 340+ design
 • Brandveiligheidsclassificatie BfI-S1
 • Tot 10 jaar garantie
 • Eenvoudig onderhoud
 • Snelle installatie

Commerciële sportschoolvloeren: functioneel en veelzijdig

Hoewel de commerciële vloeren van Pergo niet geschikt zijn als vloer om sporten op te beoefenen, zijn deze vloeren uitermate geschikt voor sportschoolomgevingen.

Van sportfaciliteiten in huis tot nationale fitnesscentra en locaties voor groepsactiviteiten: Pergo biedt een totaaloplossing met technologisch geavanceerde laminaat-, PVC- en natuurlijke houtsystemen. Krijg hulp van een aangewezen consultant om te helpen bij het aanvankelijke ontwerp en een snelle installatie om levenslange prestaties te garanderen.

Uw vloer is de basis van elke trainingsruimte. Het design moet motiverend, vlak en effen zijn met een goede glijweerstand voor gymschoenen, danslessen of activiteiten op blote voeten.

Pergo-vloeren kennen uitstekende prestaties en duurzaamheid om tegemoet te komen aan alle behoeften in de sportschool. Goede looks die jaren meegaan zorgen voor een gezonde sfeer en een uitmuntende klantervaring.

Voor plekken met vrije gewichten raden we zwaar belastbare rubberen matten aan.

Faciliteit Klasse 32 laminaat Klasse 33 laminaat Klasse 34 laminaat Vinyl Hout
Aerobics/groepsdans Aanbevolen OK
Fitness OK Aanbevolen OK
Sociale dans OK Aanbevolen OK OK
Kleedkamers Aanbevolen OK Aanbevolen
Behandelingskamer Aanbevolen
Toiletten Aanbevolen
 • Klasse 32, 33 en 34
 • TitanX™ geavanceerde meerlaagse technologie
 • Brandveiligheidsklasse BfIS1
 • Drielaagse opbouw met beschermende toplaag
 • Vooraf afgewerkt met 7 lagen lak en 2 lagen olie
 • Commerciële slijtvastheid
 • Zachte en comfortabele loopervaring
 • Waterdicht

Reiniging en onderhoud

Pergo-vloeren beschermen tegen vuil, stof, strepen, zweet- en vloeistofplekken, waardoor deze vloeren snel en eenvoudig kunnen worden schoongemaakt.

Snelle installatie

Ons unieke kliksysteem Perfect Fold 3.0™ maakt een snelle en eenvoudige installatie voor elk vloertype mogelijk en beperkt het risico op kieren en hoogteverschillen dankzij een stabiel sluitingssysteem.

Pergo-vloeren zijn vooraf afgewerkt en kunnen direct worden gebruikt.

Commerciële garantie

Pergo-vloeren zijn stevig en robuust. Onze standaard commerciële garanties bieden dekking voor slijtage, vlekken, vervaging, problemen met het kliksysteem en beperkte waterschade.

Referenties voor sportschoolvloeren

Voor professionele voetbalclubs is het van belang dat de teams in topconditie zijn. De Noorse voetbalclub Stabæk, ook wel De Blaa (De blauwen) genoemd, heeft de uitgebreide en veel gebruikte sportschool en fitnessruimtes van een duurzame Pergo-laminaatvloer voorzien. De club was zo onder de indruk van de prestaties van de vloer dat er in de lounges van het stadion en de kantoren een aangepaste versie ligt met de thuiskleur van de club.