Restaurantvloeren

Van intiem en chic tot exotisch en levendig: een perfecte sfeer die op uw keuken aansluit is van essentieel belang om de ervaringen van uw klanten nog specialer te maken. Uw restaurantvloer moet niet alleen bij de rest van het interieur passen, maar moet ook rekening houden met een keur aan praktische overwegingen.

Pergo streeft ernaar restauranteigenaars een totaaloplossing voor vloeren te bieden, met technologisch geavanceerde laminaat-, PVC- en natuurlijke houtsystemen voor elke mogelijke stijl of omvang en een speciaal aangewezen consultant om te helpen bij het aanvankelijke ontwerp en een snelle installatie om levenslange prestaties te garanderen.

Waarom kiezen voor Pergo?
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Toonaangevende duurzaamheid
 • Brandveiligheidsclassificatie BfI-S1
 • Tot 10 jaar garantie

Commerciële restaurantvloeren

Uw restaurant moet zwaar en minder zwaar voetverkeer aankunnen, vooral als het om de looppaden van obers van de keuken naar de tafels gaat. Ook moet er rekening worden gehouden met plaatselijke belasting waar tafels en stoelen herhaaldelijk worden verschoven, gemorst eten en drinken, en zelfs de impact van vallende borden en bestek.

Onze commerciële vloeroplossingen zijn speciaal ontworpen om dat te bewerkstelligen. De vloeren van Pergo bieden dankzij de toonaangevende duurzaamheid en slijtvastheid een bewezen kwaliteit als het om restaurantvloeren gaat.

Ook is geluidsisolatie van belang om echo's te helpen verminderen en het geluid van de iets luidruchtigere gasten te absorberen. We beschikken over een groot assortiment ondervloeren die aan elke behoefte tegemoetkomen. Van vermindering van loopgeluid tot isolatie van impactgeluid voor restaurants met meerdere verdiepingen.

De vloeren van Pergo kunnen aan al deze behoeften tegemoetkomen. Daarnaast bieden deze vloeren u prachtige ontwerpen en aanpassingsopties om het karakter van uw restaurant tot in de puntjes te weerspiegelen.

Faciliteit Klasse 32 laminaat Klasse 33 laminaat Klasse 34 laminaat Vinyl Hout
Receptie OK Aanbevolen
Restaurantgedeelte Aanbevolen OK OK OK
Toiletten Aanbevolen
Keuken OK
 • Klasse 32, 33 en 34
 • TitanX™ geavanceerde meerlaagse technologie
 • Brandveiligheidsklasse BfIS1
 • Geluidsisolerende ondervloeren
 • Drielaagse opbouw met beschermende toplaag
 • Vooraf afgewerkt met 7 lagen lak en 2 lagen olie
 • Geluidsisolerende ondervloeren
 • Commerciële slijtvastheid
 • Zachte en comfortabele loopervaring
 • Waterdicht

Reiniging en onderhoud

Pergo-vloeren helpen u om een uitstekende hygiëne te handhaven en zijn ontworpen om vuil, stof, vlekken en strepen tegen te gaan, waardoor het onderhoud en de schoonmaak snel en eenvoudig zijn en u altijd een frisse, schone vloer heeft.

Snelle installatie

Ons unieke Perfect Fold 3.0™-kliksysteem maakt drie verschillende installatiemogelijkheden mogelijk, zodat de vloer van uw hotel snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Met het stabiele PerfectFold 3.0™-kliksysteem wordt het risico op kieren en hoogteverschillen tot een minimum beperkt.

Commerciële garantie

Pergo-vloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan. De standaard commerciële garanties duren 3 tot 5 jaar en op verzoek 10 jaar. Deze garanties kunnen voor 3 of 5 jaar worden afgesloten, en op verzoek 10 jaar.

Referenties voor restaurantvloeren

Pergo wordt door restauranthouders van over de hele wereld gezien als vloerpartner bij uitstek. Van de samensmelting van de oosterse en westerse keukens in bar en restaurant Red Moon in het luxueuze Hyatt in Peking tot de ontmoeting van de Japanse en de Mediterrane keuken in het levendige sushirestaurant Summa in Madrid, en zelfs op de set van de Zweedse editie van Masterchef.