Residentiële projecten

Een goed gekozen vloer zet de toon voor de volledige kamer.
Een klassieke, tijdloze vloer geeft huurders de kans hun eigen stempel op de kamer te drukken, terwijl een trendy vloer bepaalde doelgroepen kan lokken.

Bij Pergo vindt u verschillende types houten vloerbekleding, laminaat- en PVC-vloeren met een ruime keuze aan naturelle decorlagen, kleuren en texturen.

Bovendien worden al onze vloeren geproduceerd op een milieuvriendelijke manier, vanaf de keuze van de grondstoffen over het productieproces tot het transport en de verpakking. We gebruiken enkel hernieuwbare houtsoorten en geen bedreigd tropisch hout.

Waarom kiezen voor Pergo?
  • Tot klasse 34/AC6
  • 340+ design
  • Brandveiligheidsclassificatie BfI-S1
  • Tot 10 jaar garantie
  • Eenvoudig onderhoud
  • Snelle installatie

Verschillende vloersoorten

Elke ruimte heeft een andere functie en heeft dus een andere vloersoort nodig. PVC- of laminaatvloeren zijn de meest praktische keuze voor ruimtes die onderhevig zijn aan veel slijtage, zoals de gang en de keuken. Beide vloersoorten zijn extreem duurzaam en bestand tegen slijtage en vocht.

Een mooie parketvloer is een uitstekende keuze voor de woonkamer- en de slaapkamervloeren, die meestal minder te verduren krijgen. Houten vloerbekleding geeft de ruimte een natuurlijke, warme uitstraling en is makkelijk te combineren met de meeste interieurdesigns.

Pergo Sensation - waterbestendige laminaatvloer

Pergo Sensation is onze 100 % waterbestendige laminaatvloer met een naturelle houten look. Onze innovatieve technologie hercreëert de diepe nerf van het hout en de matte coating benadrukt de naturelle look. Een beschermende coating bedekt de volledige bovenkant van de vloer zelfs in de voeg tussen de planken, waardoor er een volledig afgesloten oppervlak is. Bovendien worden de planken beschermd door een waterbestendige laag die vermijdt dat water in de vloer kan indringen. Zowel vloeistoffen als vuil blijven op het oppervlak liggen en kunnen makkelijk verwijderd worden. 

Reiniging en onderhoud

Pergo's innovatieve beschermende afwerking biedt de vloeren een uitstekende bescherming tegen vuil, stof, vlekken en slijtage. Daardoor zijn de vloeren hygiënisch en verloopt het reinigen vlot en doeltreffend. 

Snelle plaatsing

Pergo vloeren zijn snel en makkelijk te plaatsen dankzij ons unieke Perfect Fold 3.0™ kliksysteem. Het stevige sluitmechanisme vermindert het risico op openingen of hoogteverschillen en garandeert een effen vloer.

Waarborgen

Pergo vloeren gaan heel lang mee. Onze vloeren voor huizen hebben een productgarantie tussen 20 jaar en levenslang. De garanties dekken slijtage, vlekken, verbleking door de zon en het kliksysteem.  

Referenties

De vloerkeuze heeft een grote impact op het uitzicht van een kamer. Pergo biedt u verschillende opties: trendy en modern, klassiek en tijdloos of persoonlijk.