Hotelvloeren

De specificatie van hotelvloeren kan een behoorlijke uitdaging vormen. Er zijn niet alleen ruimtes die zeer van elkaar verschillen als het gaat om verkeer en sfeer. Er moet ook worden gekeken naar een consequente stijl en benadering voor alle vloeren in het volledige hotel.

Pergo streeft ernaar hoteleigenaars en -opdrachtgevers een totaaloplossing voor projectvloeren te bieden, met technologisch geavanceerde laminaat-, PVC- en natuurlijke houtsystemen voor elke mogelijke hoteltoepassing en een speciaal aangewezen consultant om te helpen bij het aanvankelijke ontwerp en een snelle installatie.

Laatste referenties in hotelvloeren

Er waren heel strikte deadlines vastgelegd. Er zijn goede afspraken vooraf gemaakt en het hele proces is strak gecoördineerd verlopen

Delphine Maes, MD Interior - Lees meer

Commerciële hotelvloeren

Voor verschillende ruimtes zijn verschillende oplossingen nodig. Een zeer intensief gebruikte ruimte zoals een hotellobby vereist een robuustere vloer dan de gastenkamers, gangen of het zakencentrum.

Uw hotelvloer moet naadloos zijn, van de foyer tot de badkamer, en moet aan alle verkeersvereisten en prestatieoverwegingen voldoen terwijl de sfeer en het karakter op elkaar moeten aansluiten. Wij kunnen dit voor u doen.

Deze mogelijkheid voor een consequent ontwerp kan ook fungeren als een kosteneffectieve oplossing voor open specificaties met gefaseerde renovatie- of upgradeprogramma's.

Faciliteit Klasse 32 laminaat Klasse 33 laminaat Klasse 34 laminaat Vinyl Hout
Receptie/lobby Aanbevolen OK
Gangen Aanbevolen OK
Slaapkamers Aanbevolen OK OK OK Aanbevolen
Badkamers OK Aanbevolen
Zakencentrum Aanbevolen OK
Lounge Aanbevolen OK OK OK
Fitnesscentrum OK Aanbevolen
Restaurant/bar OK Aanbevolen OK OK

We gaven het interieur van onze appartementen een warme en moderne uitstraling. De serie vinylvloeren van Pergo was een perfecte match

Bert Cleiren, Responsible at Cadix 35 - Lees meer

Reiniging en onderhoud

U wilt niet alleen met vlag en wimpel aan de hygiënenormen voldoen, uw hotelvloeren moeten ook eenvoudig en snel kunnen worden schoongemaakt en onderhouden.

Pergo-vloeren zijn ontworpen om vuil, stof, vlekken en strepen tegen te gaan, waardoor het onderhoud en de schoonmaak snel en eenvoudig zijn en u altijd een frisse, schone vloer heeft.

Snelle installatie

Ons unieke Perfect Fold 3.0™-kliksysteem maakt drie verschillende installatiemogelijkheden mogelijk, zodat de vloer van uw hotel snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Met het stabiele PerfectFold 3.0™-kliksysteem wordt het risico op kieren en hoogteverschillen tot een minimum beperkt.

Commerciële garantie

Pergo-vloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan. De standaard commerciële garanties duren 3 tot 5 jaar en op verzoek 10 jaar. Deze garanties dekken problemen met slijtage, vlekken, vervaging, het kliksysteem en (beperkt) water.

Referenties voor hotelvloeren

De vloeren vormen een belangrijk onderdeel van het volledige hotelinterieur, of deze nu uw merkimago voeren of de essentie en persoonlijkheid van een spectaculaire locatie naar voren brengen.

Pergo wordt door hoteleigenaars van over de hele wereld gezien als vloerpartner bij uitstek: van het perfectioneren van een warm, professioneel gevoel in de Oceania-hotels tot het vastleggen van de culturele hoogstandjes waarbij het Oosten de handen ineen slaat met het Westen in het luxueuze Grand Hyatt in Peking. Pergo heeft in het Hotel Carnival Palace in Venetië bijgedragen aan de samensmelting van romantische hedendaagse elegantie met de glorieuze perfectie van authentiek Venetiaans meubilair.