Projectvloeren

Een commerciële vloer vormt het toneel van het echte leven en dat betekent een constante blootstelling aan mechanische slijtage, schuring, impactgewicht en voortdurende belasting. En om de schoonheid intact te houden, moet design hand in hand gaan met duurzaamheid.

Voor ons bij Pergo draait alles om prachtige, praktische vloeren met een lange levensduur. Dankzij onze vele jaren ervaring en meer dan 500 goedgekeurde en aangevraagde octrooiaanvragen kunnen wij u oplossingen voor commerciële vloeren bieden met een buitengewone slijtvastheid.

Commerciële vloertoepassingen

Mogelijkheden ontwerpen, duurzaamheid leveren

Pergo staat als uitvinder van laminaatvloeren bekend om de superieure kwaliteit en toonaangevende ontwerpen. We beschikken over een groot team van fulltimeonderzoekers die continu nieuwe producten en technologieën ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we altijd buitengewone kwaliteit en langdurige schoonheid kunnen leveren.

Kies uit of combineer laminaat, hout en PVC in talloze dessins of pas uw vloer aan om een unieke sfeer te realiseren. En voeg vervolgens bijpassende accessoires toe voor de perfecte afwerking. De innovatieve technologie die in elke plank en tegel is geïntegreerd, zorgt ervoor dat het resultaat van al uw werk en inspanningen nog jarenlang meegaat.

  • Producten in meerdere categorieën
  • Eindeloze aanpassingsmogelijkheden
  • Innovatieve technologie voor maximale duurzaamheid
  • Wereldwijde aanwezigheid en ondersteuning

Het juiste product voor al uw behoeften

Levendige en intensief gebruikte foyers, stille kantoorruimtes of trendy winkels: bij Pergo vindt u altijd de juiste vloer. Met ons aanbod over meerdere categorieën en decennia aan kennis kunnen we een complete oplossing voor uw volledige bouwproject samenstellen.

We streven ernaar een grenzeloos palet te bieden. Op deze manier kunt u namelijk volledig vrij denken, groots dromen en de juiste sfeer in elke ruimte realiseren. Dankzij een ruim aanbod aan kleuren, oppervlaktexturen, plankformaten en meer kunt u talloze unieke ontwerpen creëren. Of uw project nu openbaar, commercieel of industrieel is, de combinatie van onze brede portfolio, onze uitgebreide kennis en langdurige toewijding stelt ons in staat om kwaliteit te leveren die lang meegaat.

Werk met ons samen

We werken al sinds dag één aan een goede volbrenging van onze missie:

Een interieur duurzame schoonheid leveren in combinatie met meer gemak en een volledige kwaliteitsbeleving.


Dat betekent meer dan alleen het leveren van uitzonderlijke commerciële vloeren. Het betekent een langdurige partnerschap. Ons doel is om u gerust te stellen, wetende dat onze producten en de mensen hierachter aan hun beloften tegemoetkomen.

In de loop der jaren hebben we de praktische kennis vergaard die nodig is om u een betrouwbare service en ondersteuning te bieden tijdens het volledige bouwproces, van de planning tot het onderhoud.