Titel

Houten vloeren

Pergo-parket vs. rollerderby: 1-0
woensdag 1 februari 2017
Pergo is voortdurend op zoek naar uitdagende manieren om de robuustheid van zijn producten in de kijker te zetten, en besliste daarom om zijn parketvloer bloot te stellen aan een zware test. In november 2016 installeerde het bedrijf in Amsterdam een vloer in Svalbard Sublime Oak met een oppervlakte van 200 m². Het nodigde vervolgens twee rollerderbyteams uit om de strijd met elkaar aan te gaan. Tijdens een zinderende wedstrijd kreeg de parketvloer het zwaar te verduren.
Meer lezen
Pergo parket uiterst goed bestand tegen slijtage, glans en vlekken
maandag 18 januari 2016
Pergo kondigt trots de resultaten aan van een vergelijkende laboratoriumtest met zijn parketvloeren.
Meer lezen
Ontdek de Pergo nieuwigheden op Domotex 2016
donderdag 7 januari 2016
We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan de Pergo stand op Domotex 2016. Geniet er van de pure schoonheid van de natuur – de belangrijkste inspiratiebron van onze ontwerpers.
Meer lezen
Een rustieke uitstraling voor Outdoor en Country
vrijdag 30 oktober 2015
Evesham Country Park onderging onlangs een uitgebreide vernieuwing. Toen Outdoor and Country, een Britse keten mode- en outdoorkledingwinkels, hier een winkel opende, voorzag de designgedreven vloerenfabrikant Pergo deze van een vloer van de allerhoogste kwaliteit.
Meer lezen
Trend: Hout is overal
donderdag 25 juni 2015
Een van de belangrijkste trends van de afgelopen jaren in huisdecors is de opkomst van hout als look.
Meer lezen
Pergo Academy brengt eerste Master Installers voort
maandag 9 maart 2015
De gloednieuwe Pergo Academy heeft net de eerste twee Master Installers afgeleverd. Twee Franse installateurs rondden met succes een intensieve stoomcursus af aan UNILIN’s state-of-the-art trainingscenter in Wielsbeke.
Meer lezen

Ontdek Pergo's innovaties voor 2015 op het salon Stockholm Furniture Fair

donderdag 15 januari 2015
Breng een bezoek aan onze stand op het salon Stockholm Furniture Fair. Het is de grootste ontmoetingsplaats ter wereld voor Scandinavisch design en de perfecte kans voor Pergo, een Scandinavisch merk en de uitvinder van laminaat, om zijn collectie laminaat, hout en vinyl voor te stellen.
Meer lezen
Breng ons een bezoek op het Architect@work salon in Londen 2015
maandag 12 januari 2015
Voor de allereerste keer zal Pergo aanwezig zijn op het Architect@work salon in Londen. Na de succesvolle edities in Frankrijk en Nederland in 2014, willen we nu in 2015 graag de Britse architecten ontmoeten. We stellen u graag onze laatste innovaties voor in laminaatvloer, vinyl en hout.
Meer lezen