Het laminaat van Pergo hielp bij het inrichten van de showrooms van Volkswagen bij Bilcentrumgruppen

dinsdag 20 oktober 2015

Vanuit het hoofdkantoor in de stad Kristianstad in het zuiden van Zweden is Bilcentrumgruppen in 1959 begonnen met het verkopen van Volkswagen-voertuigen in Kristianstad en Hässleholm. Daarna opende de autodealergroep showrooms in de nabijgelegen stad Sölverborg. Het aanbod van Bilcentrumgruppen omvat het hele pakket van Volkswagen AG, waaronder merken als Volkswagen Transport, Skoda, Audi en SEAT.

Hoog tijd voor een vernieuwing en het bouwen van verschillende gloednieuwe showrooms. De Public Extreme commerciële laminaatvloeren van Pergo waren geschikt voor deze grootse taak.

Kijk maar naar de cijfers

Als we naar de cijfers kijken, wordt het al snel duidelijk dat Bilcentrumgruppen aan een renovatieproject van gigantische omvang was begonnen:

  • Om te beginnen werd het oppervlakte aan showrooms meer dan verdubbeld, van 2000 tot 5200 vierkante meter.
  • De bestaande Volkswagen-hal van 1600 vierkante meter werd volledig gerenoveerd, het nieuwste concept, de shop-in-shop van Skoda, werd geïntroduceerd als een showroom van 400 vierkante meter en er werd een gloednieuwe ruimte gecreëerd voor SEAT en de tweedehandsauto's.
  • En alsof dat nog niet genoeg was: de ruimte met de belangrijkste producten, de verkoop- en dienstverleningskantoren en de klantenlounge werden opgeknapt in een hedendaagse en samenhangende stijl.

Daar hebben we het over een uitdaging voor commerciële vloeren!

Een op maat gemaakt ontwerp tot in ieder hoekje

Voor het grootste gedeelte van de showroom, de klantenlounge en de verkoop- en dienstverleningskantoren, koos Bilcentrumgruppen voor de Public Extreme laminaatvloeren van Pergo. Een professioneel team van Pergo legde meter na meter de Cherry Havana-planken in de ruimtes. Deze hebben een op maat gemaakt ontwerp, speciaal ontwikkeld om bij de meubels en het interieur in iedere showroom Volkswagen over de hele wereld te passen.

Maar natuurlijk geen enkele concessie in kwaliteit. Deze Pergo-vloeren kunnen gebruikt worden in een klasse 34-omgeving voor zeer intensief, commercieel gebruik - hiermee zijn het de duurzaamste laminaatvloeren die er bestaan. Perfect voor een veelgebruikte verkoopruimte zoals de showrooms van Volkswagen. Deze vloeren worden elke dag namelijk niet alleen bewandeld door honderden mensen, maar er rijden ook veel auto's en andere voertuigen overheen.

Ontelbare keuzes

Een andere ruimte, een ander speciaal ontwerp: dat is een goede samenvatting van het aanbod van Pergo aan Bilcentrumgruppen. De Sumava Elm laminaatvloer - een andere Public Extreme-creatie van Pergo - werd gebruikt voor de shop-in-shops van Skoda. Deze vloer legt de lat hoog wat betreft bestendigheid tegen slijtage en helpt de autodealergroep om hetzelfde te doen als het gaat om een unieke, onvergetelijke klantenervaring.

Wilt u ontdekken wat Pergo voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor professionele begeleiding tijdens iedere fase van uw project. Een mooie vloer gezien? Bestel in 3 eenvoudige stappen een gratis vloermonster.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: