Titel

Vinylvloeren

Pergo werkt in opdracht van de Districtsraad van South Derbyshire
maandag 4 juli 2016
Twee schitterende ontwerpen uit de Pergo Optimum Click-collectie combineren de verfijnde texturen en esthetische nuances van beton met de waterbestendige prestaties van luxueuze vinylvloeren en verrijken zo 22 nieuwbouwhuizen onder commissie van de Districtsraad van South Derbyshire.
Meer lezen
De uitstraling van klassiek eiken voor appartementen in Chislehurst
maandag 6 juni 2016
De luxe vinylvloer Klassiek natuureiken van Pergo is gelegd in de entreehal, lounges, keukens en gangen van een luxe nieuwbouwappartementencomplex van McAllister Developments Limited.
Meer lezen
Stijlvolle zakelijke appartementen in het hart van Antwerpen
vrijdag 4 maart 2016
Sinds het begin van 2016 is 't Eilandje van het arrondissement Antwerpen uitgegroeid tot de hippe plek voor expats en zakenmensen die voor korte of iets langere tijd in België verblijven.
Meer lezen
Skaters en BMX’ers testen de weerstand van Pergo LVT
maandag 22 februari 2016
In deze spannende spot testen een aantal skaters en BMX’ers de weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken van de Pergo vinylvloer (LVT) op een speciaal daarvoor aangepaste halfpipe in de omgeving van Gent. Achteraf werd de vloer nauwgezet gecontroleerd op eventuele beschadigingen of krassen.
Meer lezen
Pergo helpt Bongo-winkels te transformeren
donderdag 18 februari 2016
Aan het einde van 2015 werden alle Bongo-winkels in België uitgebreid verbouwd en gemoderniseerd. Klanten worden nu verwelkomd in een avontuurlijk Bongo-universum, compleet met Pergo-vinylvloeren.
Meer lezen
Speelplezier in stijlvol Pergo-decor bij speelgoedwinkel Legekæden
dinsdag 2 februari 2016
Legekæden koos voor een vinylvloer van Pergo in een stijlvolle grijstint om een rustgevend tegenwicht te bieden aan de gepresenteerde explosie van kleur.
Meer lezen
Bevestigd: Pergo biedt 's werelds meest stabiele LVT
maandag 1 februari 2016
Pergo biedt het stabielste zwevende luxevinyl (LVT) ter wereld.
Meer lezen
Twee nominaties voor Pergo voor Tomorrow's Contract Floors Awards 2016
woensdag 13 januari 2016
Pergo's gloednieuwe commerciële LVT-collecties en onze Academy of Excellence in Flooring zijn samen met 50 andere kandidaten genomineerd voor de eerste award-uitreiking van Tomorrow's Contract Floors.
Meer lezen
Ontdek de Pergo nieuwigheden op Domotex 2016
donderdag 7 januari 2016
We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan de Pergo stand op Domotex 2016. Geniet er van de pure schoonheid van de natuur – de belangrijkste inspiratiebron van onze ontwerpers.
Meer lezen
Blijf Actief Wonen: huisaanpassingen in stijl
maandag 30 november 2015
Blijf Actief Wonen is een huisaanpassingsdienst gespecialiseerd in het aanpassen van huizen voor mensen met een handicap en voor ouderen, zodat ze zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen.
Meer lezen
Pergo produceert alleen 100% ftalatenvrije luxevinylvloeren
woensdag 14 oktober 2015
Als producent van luxevinylvloeren garandeert Pergo wereldwijd 100% ftalatenvrije vloeren.
Meer lezen
Pomme D'Or: Hout als basis voor klassieke sfeer
maandag 13 juli 2015
De eigenaar van La Pomme d'Or in Oudenaarde wilde dat het hotel grondig gerenoveerd zou worden, met respect voor de rustige, klassieke sfeer.
Meer lezen
Nieuwe LVT fabriek Pt.IV: klanten helpen scoren met innovatieve vinylvloeren
maandag 13 juli 2015
Luister naar een inspirerend betoog van Pergo Business Development Directeur Thomas Van Steenbergen en ontdek hoe onze klanten de vruchten plukken van betere, snellere en meer geïntegreerde productieprocessen.
Meer lezen
Achter de schermen bij de Pergo's technische dienst
maandag 22 juni 2015

Wist u dat in Pergo's gloednieuwe vinylfabriek onze productie de voordelen plukt van een nauwe, grensoverschrijdende samenwerking. Productontwikkelaars, machines en productieteams: iedereen draagt zijn steentje bij om toonaangevende vinylvloeren te produceren.

Meer lezen
Be part of the Revinylution! Bezoek ons op Architect@Work in Kortrijk 23-24/4
woensdag 15 april 2015
Op Architect@work stelt Pergo een nieuwe generatie luxe vinylvloeren (LVT), 100% Made in Belgium, voor. Kom zelf kijken op 23 en 24 april in Kortrijk Xpo.
Meer lezen
De nieuwe LVT fabriek Pt.II: een reis doorheen de productie
maandag 13 april 2015
Wist u dat,in Pergo's gloednieuwe fabriek, de productie de vruchten plukt van een nauwe samenwerking door grenzen en vakgebieden heen?
Meer lezen
Pergo Academy brengt eerste Master Installers voort
maandag 9 maart 2015
De gloednieuwe Pergo Academy heeft net de eerste twee Master Installers afgeleverd. Twee Franse installateurs rondden met succes een intensieve stoomcursus af aan UNILIN’s state-of-the-art trainingscenter in Wielsbeke.
Meer lezen
ReVINYLution: Maak kennis met Laurent Meersseman, directeur R&D
donderdag 12 februari 2015

Deze lente breekt een nieuw tijdperk aan voor vinylvloeren. Pergo laat stijl en functionaliteit namelijk hoge toppen scheren. Benieuwd hoe dat mogelijk is? Het antwoord hoef je niet ver te zoeken!

Meer lezen
Pergo stelt de nieuwe generatie luxe vinylvloer voor
zaterdag 17 januari 2015
Pergo stelt u zijn nieuwste gamma van luxe vinyltegels en -planken (LVT) voor, speciaal ontworpen voor een uiterst snelle installatie. Een gepatenteerde technologie – Perfect Fold™ V – zorgt ervoor dat het installeren van de luxe vinylvloer sneller en makkelijker verloopt dan ooit tevoren.
Meer lezen

Ontdek Pergo's innovaties voor 2015 op het salon Stockholm Furniture Fair

donderdag 15 januari 2015
Breng een bezoek aan onze stand op het salon Stockholm Furniture Fair. Het is de grootste ontmoetingsplaats ter wereld voor Scandinavisch design en de perfecte kans voor Pergo, een Scandinavisch merk en de uitvinder van laminaat, om zijn collectie laminaat, hout en vinyl voor te stellen.
Meer lezen
De vinyl-vloer technologie van Pergo komt aan bod op Innovations@DOMOTEX
dinsdag 13 januari 2015
Van 17 tot 20 januari 2015 zal Pergo zijn nieuwste commerciële vloeroplossingen voorstellen in Hannover, op DOMOTEX, de grootste vakbeurs ter wereld voor vloerbekleding.
Meer lezen
Breng ons een bezoek op het Architect@work salon in Londen 2015
maandag 12 januari 2015
Voor de allereerste keer zal Pergo aanwezig zijn op het Architect@work salon in Londen. Na de succesvolle edities in Frankrijk en Nederland in 2014, willen we nu in 2015 graag de Britse architecten ontmoeten. We stellen u graag onze laatste innovaties voor in laminaatvloer, vinyl en hout.
Meer lezen
Een voorproefje van onze nieuwe LVT fabriek
maandag 12 januari 2015
In afwachting van de nieuwe Pergo vinyl vloeren, tonen we u graag, exclusief en in avant-première, onze nieuwe fabriek in Wielsbeke.
Meer lezen
Pergo verkrijgt een M1 certificaat voor lage emissiewaarden.
dinsdag 2 december 2014

m1 certificatePergo heeft met succes het strenge M1 certificaat bekomen voor zijn laminaat- en vinylvloeren. Een ganse prestatie aangezien het Finse classificatie-systeem maar liefst 5 keer strenger is dan de meest veeleisende Europese wetgeving.

Meer lezen