Twee nominaties voor Pergo voor Tomorrow's Contract Floors Awards 2016

woensdag 13 januari 2016

Pergo's gloednieuwe commerciële LVT-collecties en onze Academy of Excellence in Flooring zijn samen met 50 andere kandidaten genomineerd tijdens eerste award-uitreiking van Tomorrow's Contract Floors.

U kunt ons helpen deze award te winnen door op ons te stemmen. Dit duurt slechts 1 minuut en er is geen uitvoerige registratie- of aanmeldprocedure voor nodig.

50 finalisten zijn geselecteerd uit zowel nieuwe als vertrouwde oplossingen, waarmee aannemers en installateurs al vele jaren werken. Producten en diensten zijn gekozen op basis van hun innovatie, installatiegemak, veiligheid, stijl en duurzaamheid.

“Voor onze nieuwste serie vinylvloeren zijn alle registers opengetrokken”, aldus Oke Nollet, Design Director voor Pergo. “We houden een vinger aan de pols om te weten wat er allemaal borrelt in de wereld van de interieurinrichting, van Milaan tot Parijs. De trends die we oppikken — tijdens internationale beurzen, in toonaangevende ontwerpbladen en door constante interactie met architecten en professionele ontwerpers — vormen het leitmotiv voor alles wat we doen.”

De trends die we oppikken — tijdens internationale beurzen, in toonaangevende ontwerpbladen en door constante interactie met architecten en professionele ontwerpers — vormen het leitmotiv voor alles wat we doenStem op Pergo

Als u het mooi vindt wat we hebben gedaan met onze nieuwe collectie van commerciële vinylvloeren, neem dan even een minuutje om te stemmen. Stemmen is makkelijk en kost u maar een minuut tijd.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: