Ontmoet ons op Sleep Event 2014 in het hartje van Londen

maandag 13 oktober 2014

Pergo komt naar Sleep voor de allereerste keer en we verheugen ons er op. Wij heten je van harte welkom op 26 en november aan onze stand G1 op de Business Design Centre in Londen.

Door het opzetten van een miniatuur hotel, begeleiden we je door de opties van vloerbedekking voor recetie, lobby, slaapkamer en badkamer, trachten wij te achterhalen hoe laminaat, hout en vinyl vloerbedekking samengebracht kunnen worden om een inspiratievolle en gastvrije hotelsfeer te creƫren.

De 84 decors allen verkrijgbaar in Klasse 32, Klasse 33 and Klasse 34 uitvoering, schrikken wij er niet van terug om te zeggen dat Pergo een enorme creativiteit aanbiedt en zelfs een van de weinige oplossingen dat een volledig naadloos design verzorgt ten opzichte van het gevraagde aanbod.

De vinyl vloerbedekking verkrijgbaar in Klasse 32 en Klasse 34 voorziet een perfect passend alternatief voor badkamers en ruimtes onderhevig aan intensief gebruik, net zoals hout vloerbedekking dat aan de wensen van de klant aangepast kan worden.

Colm McGarry, UK sales manager, Pergo

Sleep is de gelegenheid bij uitstek om de kracht van Pergo te laten zien aan ontwerpers die actief bezig zijn met horecaprojecten. De bedenker van laminaat vloerbedekking heeft vandaag de dag een uitgebreide portfolio dat voldoet aan een groot spectrum van vereisten binnen de sector van vloerbedekking, bij Pergo toveren we je interieur om met een uiterst stijlvolle vloerbeddeking dat voldoet aan de praktische eisen van een dynamisch hotel.

Wij hebben een aanzienlijke ervaring in de hotelindustrie met installaties in, onder andere, Grand Hyatt, Beijing, Hotel Carnival, Venitiƫ and Hotel Oceania in Frankrijk. Voel je vrij om te surfen naar references.
Newsletter

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen, voor de laatste nieuwtjes, referenties, innovaties and inspiraties bij Pergo.

Subscribe

Neem contact met ons op: