Titel

Installatie

Pergo-parket vs. rollerderby: 1-0
woensdag 1 februari 2017
Pergo is voortdurend op zoek naar uitdagende manieren om de robuustheid van zijn producten in de kijker te zetten, en besliste daarom om zijn parketvloer bloot te stellen aan een zware test. In november 2016 installeerde het bedrijf in Amsterdam een vloer in Svalbard Sublime Oak met een oppervlakte van 200 m². Het nodigde vervolgens twee rollerderbyteams uit om de strijd met elkaar aan te gaan. Tijdens een zinderende wedstrijd kreeg de parketvloer het zwaar te verduren.
Meer lezen
Bevestigd: Pergo biedt 's werelds meest stabiele LVT
maandag 1 februari 2016
Pergo biedt het stabielste zwevende luxevinyl (LVT) ter wereld.
Meer lezen
Pergo parket uiterst goed bestand tegen slijtage, glans en vlekken
maandag 18 januari 2016
Pergo kondigt trots de resultaten aan van een vergelijkende laboratoriumtest met zijn parketvloeren.
Meer lezen
Ontdek de Pergo nieuwigheden op Domotex 2016
donderdag 7 januari 2016
We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan de Pergo stand op Domotex 2016. Geniet er van de pure schoonheid van de natuur – de belangrijkste inspiratiebron van onze ontwerpers.
Meer lezen
Pergo Sensation: waterbestendig én makkelijk te installeren
woensdag 6 januari 2016
Pergo komt alweer met een vernieuwend product op het vlak van laminaatvloeren, met de gloednieuwe lijn Sensation.
Meer lezen
Pergo wint juryprijs op Forum Dobrego Designu 2015
donderdag 17 december 2015
Pergo Winter Oak Long Plank werd bekroond met de prijs van de jury in de categorie "Vloeren en wanden" in Warschau tijdens het Good Design Forum 2016, een van de grootste professionele evenementen voor Poolse architecten en ontwerpers.
Meer lezen
Ontdek de nieuwste Pergo-vloeren op Domotex 2016
donderdag 10 december 2015
We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan de Pergo stand op Domotex. Geniet er van de pure schoonheid van de natuur – de belangrijkste inspiratiebron van onze ontwerpers.
Meer lezen
Het laminaat van Pergo hielp bij het inrichten van de showrooms van Volkswagen bij Bilcentrumgruppen
dinsdag 20 oktober 2015
Vanuit het hoofdkantoor in de stad Kristianstad in het zuiden van Zweden is Bilcentrumgruppen in 1959 begonnen met het verkopen van Volkswagen-voertuigen in Kristianstad en Hässleholm.
Meer lezen
Pomme D'Or: Hout als basis voor klassieke sfeer
maandag 13 juli 2015
De eigenaar van La Pomme d'Or in Oudenaarde wilde dat het hotel grondig gerenoveerd zou worden, met respect voor de rustige, klassieke sfeer.
Meer lezen
Avance Shoes kiest voor Pergo laminaat
dinsdag 30 juni 2015
Creëer een huiselijk maar modern gevoel voor het hele gezin. Met deze visie in het achterhoofd heeft Avance gekozen voor de Pergo laminaatvloer voor de upgrade van de winkel van het bedrijf in Bree. Na een succesvol proefproject werd ons nu ook gevraagd de warme, eigentijdse uitstraling van Pergo naar alle Avance schoenenwinkels door te trekken.
Meer lezen
Miller Homes kiest voor Pergo laminaat
donderdag 25 juni 2015
Vooraanstaand vastgoedontwikkelaar Miller Homes deed een beroep op de esthetische en prestatiekenmerken van Pergo laminaatvloeren om een opvallende afwerking te leveren aan de woningen in hun laatste bouwproject, gelegen in Braehead, Glasgow.
Meer lezen
Trendy betonlook voor het vernieuwde Lola Rose Hoofdkantoor
donderdag 18 juni 2015
Door hun filosofie van ‘betaalbare luxe’ wordt Lola Rose nu gezien als een van de toonaangevende producenten van modieuze sieraden in het Verenigd Koninkrijk
Meer lezen
Be part of the Revinylution! Bezoek ons op Architect@Work in Kortrijk 23-24/4
woensdag 15 april 2015
Op Architect@work stelt Pergo een nieuwe generatie luxe vinylvloeren (LVT), 100% Made in Belgium, voor. Kom zelf kijken op 23 en 24 april in Kortrijk Xpo.
Meer lezen
Pergo Academy brengt eerste Master Installers voort
maandag 9 maart 2015
De gloednieuwe Pergo Academy heeft net de eerste twee Master Installers afgeleverd. Twee Franse installateurs rondden met succes een intensieve stoomcursus af aan UNILIN’s state-of-the-art trainingscenter in Wielsbeke.
Meer lezen
Pergo stelt de nieuwe generatie luxe vinylvloer voor
zaterdag 17 januari 2015
Pergo stelt u zijn nieuwste gamma van luxe vinyltegels en -planken (LVT) voor, speciaal ontworpen voor een uiterst snelle installatie. Een gepatenteerde technologie – Perfect Fold™ V – zorgt ervoor dat het installeren van de luxe vinylvloer sneller en makkelijker verloopt dan ooit tevoren.
Meer lezen

Ontdek Pergo's innovaties voor 2015 op het salon Stockholm Furniture Fair

donderdag 15 januari 2015
Breng een bezoek aan onze stand op het salon Stockholm Furniture Fair. Het is de grootste ontmoetingsplaats ter wereld voor Scandinavisch design en de perfecte kans voor Pergo, een Scandinavisch merk en de uitvinder van laminaat, om zijn collectie laminaat, hout en vinyl voor te stellen.
Meer lezen
De vinyl-vloer technologie van Pergo komt aan bod op Innovations@DOMOTEX
dinsdag 13 januari 2015
Van 17 tot 20 januari 2015 zal Pergo zijn nieuwste commerciële vloeroplossingen voorstellen in Hannover, op DOMOTEX, de grootste vakbeurs ter wereld voor vloerbekleding.
Meer lezen
Breng ons een bezoek op het Architect@work salon in Londen 2015
maandag 12 januari 2015
Voor de allereerste keer zal Pergo aanwezig zijn op het Architect@work salon in Londen. Na de succesvolle edities in Frankrijk en Nederland in 2014, willen we nu in 2015 graag de Britse architecten ontmoeten. We stellen u graag onze laatste innovaties voor in laminaatvloer, vinyl en hout.
Meer lezen
"Everything for you, Pergo" - Inspirationele avond met kunstenaar Jan De Cock
woensdag 17 december 2014
Op 28 november verwelkomden Jan De Cock en Pergo liefst 300 architecten in het privéatelier van de beeldend kunstenaar in Anderlecht. Een inspirerende avond waarbij Jan – in ware pop-upstijl – zijn tentoonstelling Everything for you, Wielsbeke nog eens overdeed onder het toeziend oog van minister van Cultuur Sven Gatz.
Meer lezen
Pergo wint de Digital Innovator Award
donderdag 11 december 2014

We zijn heel trots om u mee te delen dat Pergo gisteren, gedurende een gala-show in Rotterdam, de Digital Innovator Award gewonnen heeft.

Meer lezen