Een rustieke uitstraling voor Outdoor en Country

vrijdag 30 oktober 2015

Evesham Country Park onderging onlangs een uitgebreide vernieuwing. Toen Outdoor and Country, een Britse keten mode- en outdoorkledingwinkels, hier een winkel opende, kreeg deze een vloer van de allerhoogste kwaliteit.

Outdoor and Country is neergestreken in twee winkelunits in 'The Valley', de nieuwste winkelhotspot van Evesham. De retailer wilde de schoonheid van het omringende landschap graag weerspiegeld zien in de winkel om nieuwe bezoekers een rustieke winkelervaring te kunnen bieden. Alleen een echte eikenhouten vloer zou hiervoor goed genoeg zijn. Na een korte zoektocht aan de hand van de belangrijkste vereisten kwam Pergo al gauw uit de bus als de perfecte oplossing.

We wilden een echt authentieke look voor onze vloer - deze moest passen bij het soort retailer dat we willen zijn en de kwaliteit van de producten die we verkopen.Pergo voldeed aan alle vereisten voor dit project. Het bedrijf heeft eerder hoogwaardige retailinstallaties verzorgd en heeft in de loop der jaren verschillende stijlvolle locaties van een vloer voorzien; een perfecte partner dus voor het merk dat bekend staat als 'dé winkel voor trendy en casual kleding'.

Er werd gekozen voor een speciale constructie bestaand uit zo'n 250 m3 Mountain Eik Natuur uit het veelzijdige productassortiment van Pergo. Deze werd gelegd in zowel het verkoopgebied als de pasruimtes. De landelijke omgeving van de winkel zie je terug in de grote knoesten en kleurverschillen van Mountain Eik Natuur voor een warme, rustieke uitstraling. Het eikenhout is afgewerkt met olie van de hoogste kwaliteit die het hout beschermt en een authentiek mat effect heeft zodat de natuurlijke schoonheid van het materiaal zichtbaar blijft.

Dit effect wordt nog versterkt door de afmetingen van Mountain Eik Natuur, dat 22 cm breed en 220 cm lang is. Dominic Eves, Operations Manager van Outdoor en Country, was hiervan onder de indruk. Hij legt uit: "We wilden een echt authentieke look voor onze vloer - deze moest aansluiten op het soort retailer dat we willen zijn en de kwaliteit van de producten die we verkopen.

We zijn daarin geslaagd met onze keuze voor een product van Pergo. De extra lange en brede planken hebben een luxe uitstraling die we nooit hadden bereikt met een imitatieproduct." De vereisten aan de vloer waren niet alleen esthetisch. Dominic legt uit: "We wilden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar onze vloer moest ook bestand zijn tegen het grote aantal bezoekers in een drukke winkel. Gelukkig zijn de vloeren van Pergo hierop berekend. Een ander pluspunt is dat ons product wordt ondersteund door de commerciële garantie van het bedrijf."

De eerste reacties op Mountain Eik Natuur waren positief: de medewerkers en klanten zijn erg gecharmeerd van de prachtige details van iedere plank. Pergo heeft ervoor gezorgd dat Outdoor and Country, als integraal onderdeel van het vernieuwde winkelcentrum Valley, perfect aansluit op de andere grote merken en boetieken.

Meer informatie

Wilt u ontdekken wat Pergo voor u kan betekenen bij uw bouw- of renovatieproject? Neem contact met ons op, geheel vrijblijvend, voor advies op maat voor uw specifieke projectbehoeften.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op:

Outdoor and Country

Outdoor and Country

Outdoor and Country