Wat vind je van onze splinternieuwe website?

vrijdag 3 oktober 2014

Het zijn spannende tijden hier bij Pergo!

Het nieuws deed al even de ronde. We verzamelden een team van verkopers, marketeers en productspecialisten die als enige doel hebben de projectmarkt zo goed mogelijk te bedienen.

We voelden al snel aan dat onze huidige website erg gericht is op de consument en dus niet echt voldeed aan de noden en verwachtingen van jullie, architecten, bouwpromotoren, aannemers en installateurs. De keuze voor een aparte, gespecialiseerde website was dus snel gemaakt.

Een van de eerste dingen die we hebben aangepakt was het gemakkelijk doorzoekbaar maken van de juiste documenten. We zochten alles bij elkaar, van technische datasheets tot voorschriften, garanties en milieu certificaten, en laadden alles op naar het web. Met behulp van een zoekmachine zou je nu gemakkelijk alles moeten kunnen terugvinden.

De site laat ook toe om de kenmerken van verschillende vloeren in verschillende categorieën te vergelijken.

We kozen bewust voor een responsive design dat mooi rendert op elk type toestel. U bent immers vaak onderweg, weten we, en dan wil je snel en eenvoudig toegang tot de informatie die je nodig hebt.

Hopelijk is dit goed gelukt. We kijken alvast uit naar je feedback, positief of negatief, zodat we de site continue kunnen blijven verbeteren. Stuur ons een e-mail of contacteer ons via Facebook of Twitter en je mag zeker een antwoord verwachten.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief voor al het laatste Pergo nieuws, innovaties, inspiratie en referenties.

Schrijf in

Sociale media: