Mrs. Murphy stelt Sensation-laminaat van Pergo op de proef met workshop ‘op hoge hakken lopen’

dinsdag 19 januari 2016

Op 24 november hield fashionblogster en lifestyleconsulente Mrs. Murphy immers een speciale workshop ‘onweerstaanbaar op hoge hakken’ op een Sensation laminaatvloer van Pergo in de beroemde Rose Club in Stockholm (Zweden).

Na de workshop volgde een sprankelende champagneparty. De volgende dag werd de vloer geïnspecteerd. Hij was onbeschadigd en vertoonde geen spoor van krassen of slijtage, zelfs nadat er dames in hoge hakken hadden op gedanst en er de nodig drankjes op waren gemorst.

Het Sensation-laminaat van Pergo liet zich niet kennen – als een echte diva! Deze vloer is werkelijk ‘sensationeel’Mrs. Murphy omschrijft zichzelf als een ‘agent of fabulousness’. Ze vindt elegant leren lopen op hoge hakken essentieel voor de goede gezondheid van een vrouw. Met haar hakken bevindt Mrs. Murphy zich al jaren op eenzame hoogten, dus ze weet waarover ze praat. Ze stelde daarom zelf een twee uur durende workshop samen, om haar kennis en ervaring te delen met andere vrouwen die willen schitteren op hoge hakken.

Pergo nam onlangs contact op met Mrs. Murphy en vroeg haar een workshop te organiseren – met bruisende afterparty. Het doel? Bewijzen dat het Sensation-laminaat van Pergo de impact van hoge hakken en gemorste drankjes probleemloos aankan. De vloer doorstond de test met vlag en wimpel: de dag na de workshop werd hij onderworpen aan een nauwkeurige inspectie. Er waren geen vlekken, krassen of tekenen van slijtage te bespeuren. Mrs. Murphy: “Net als bij al mijn workshops werd er heel wat afgelachen en geparadeerd op hoge hakken. In het heetst van de strijd werd er ook wel wat champagne gemorst. Maar het Sensation-laminaat van Pergo liet zich niet kennen – als een echte diva! Deze vloer is werkelijk ‘sensationeel’!”

Fantastische, waterbestendige vloeren

De Sensation-vloeren van Pergo staan niet enkel garant voor topprestaties, ze zien er ook prachtig uit. Innovatieve technologieën geven de vloeren een authentiek en levensecht oppervlak, dat de diepe groeven van echt hout perfect nabootst. De natuurlijke uitstraling wordt verder benadrukt door een gloednieuwe, matte afwerking, die het sensationele gevoel van echt hout nog versterkt.

Andere belangrijke troeven van Pergo’s Sensation-laminaat zijn de waterbestendigheid en het PerfectFold™-legsysteem, voor een snelle en eenvoudige installatie. Het oppervlak van laminaat is meestal wel waterafstotend, maar de naden tussen de planken zijn dat vaak niet. Sensation biedt twee oplossingen voor dit probleem. Eerst en vooral wordt het schuine klikprofiel al bij de productie in de plank geperst, en niet achteraf toegevoegd. Daarnaast wordt een waterbestendige AquaSafe-laag toegevoegd in de verbindingsstukken. Voeg daarbij de meerlaagse beschermende toplaag TitanX™, en water (of champagne) krijgt absoluut geen kans!

Levenslange garantie

Lotta Sunden, Brand Manager van Pergo, geeft toelichting bij dit opmerkelijke resultaat: “Duurzaamheid is een van de kernwaarden van ons merk. Er is gewoon laminaat, en dan is er Pergo. Wij hebben de laminaatvloer 35 jaar geleden uitgevonden, en tot op de dag van vandaag zijn we koplopers qua ontwikkeling. Geen enkel laminaat doet het beter qua uitzicht, duurzaamheid, uitstraling en milieuvriendelijkheid. De vloeren van Pergo zijn ongelooflijk duurzaam. Ze blijven er dan ook prachtig uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik.”

Het geheim zit hem in Pergo’s gepatenteerde beschermlaag TitanX: een unieke meerlaagse technologie met een buitengewone stootvastheid, die het laminaat beschermt tegen vallende voorwerpen en hoge hakken. Sunden: “Onze vloeren zijn extreem duurzaam. Daarom kunnen we ook met een gerust hart tot 33 jaar garantie bieden tegen slijtage en vlekken – de beste garantie op de markt.”

Het geheim zit hem in Pergo’s gepatenteerde beschermlaag TitanX: een unieke meerlaagse technologie met een buitengewone stootvastheid, die het laminaat beschermt tegen vallende voorwerpen en hoge hakken.Pergo Sensation is beschikbaar voor commerciële toepassingen vanaf januari 2016. Contacteer ons voor meer info.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: