Miller Homes kiest voor Pergo laminaat

donderdag 25 juni 2015

Vooraanstaand vastgoedontwikkelaar Miller Homes doet een beroep op de esthetische en prestatiekenmerken van Pergo laminaatvloeren om een opvallende afwerking te leveren aan de woningen in hun laatste bouwproject, gelegen in Braehead, Glasgow.

Nu de voltooiing van dit uit 100 woningen bestaande vijfjarenproject zijn climax heeft bereikt, kunnen de nieuwe eigenaars verhuizen naar hun nieuwe woonst waarbij ze persoonlijk decors hebben uitgezocht uit onze Living Expression collectie laminaatvloeren.

We wilden de klant iets anders aanbieden, iets dat huiseigenaars in staat stelt te genieten van een vloer met stijl.Pergo werd door de Miller Homes Sales Manager en Graeme Walker van Classique Flooring gezamenlijk uitgezocht als de perfecte partner om een vloer te leveren die potentiële huiseigenaren de perfecte mix van stijl, comfort en prestaties zou kunnen bieden.

Met Living Expression konden beide partijen rekenen op een gevarieerde keuze uit 10 ontwerpen van één enkele collectie, en voldoende variatie om aan elke smaak te voldoen, terwijl ze bij allemaal verzekerd zijn van uitstekende prestaties. Living Expression was om voor de hand liggende redenen de aangewezen vloer omdat het wordt geleverd met TitanX oppervlaktebescherming die over geweldige krasbestendigheid beschikt om bestand te zijn tegen het hectische gezinsleven en met 25-jaar garantie.

Graeme Walker van Classique Flooring, merkt op: “We wilden de klant iets anders aanbieden, iets dat hen in staat zou stellen te genieten van een vloer met stijl. Met de allround specificatie en ruime keuze aan prachtige houtdecors in Living Expression, werd Pergo daarom al snel geïdentificeerd als een passende leverancier voor dit project.”

De laminaatvloeren van Pergo combineren een hoogwaardige constructie met vanzelfsprekend onderhoudsgemak en verbluffende esthetiek, wat allemaal belangrijk is als een investering voor onder de voeten op een stijlvolle manier de tand des tijds moet kunnen doorstaan. De keuze van de vloer kan een nieuw huis maken of breken, iets waar Graeme zich terdege van bewust was. “Met Pergo konden we de huiseigenaar 10 fantastische decors aanbieden, met verschillende smaken en voorkeuren, wat zeer belangrijk voor ons was. Die kwamen allemaal uit die ene collectie, wat het proces weer vereenvoudigde.”

Het Elegant Walnoot en Natuurlijk Eiken waren de meest populaire keuzes, en maakte ongeveer 70% uit van het totale aantal vierkante meter.Graeme vervolgt: “Alle klanten kozen voor Pergo in de open woonkamer, eetkamer en de omgeving van de hal, terwijl een paar het ook kozen voor de slaapkamer. Het Elegant Walnoot en Natuurlijk Eiken waren de meest populaire keuzes, en maakte ongeveer 70% uit van het totale aantal vierkante meter. We waren blij met hoe deze vloeren eruit zien, en de algemene consensus onder de huiseigenaren is van gelijksoortige aard.”

De Living Expression laminaatplanken van Pergo zijn ideaal voor bijna alle delen van het huis, omdat ze verschillende mogelijkheden bieden die een trendy ontwerp in een slijtvast hoogwaardig pakket oplevert. Miller Homes is niet de eerste ontwikkelaar die profiteert van de technologie en de vernieuwingen van het merk Pergo, en met resultaten zoals dit zal het waarschijnlijk ook niet de laatste zijn.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, referenties, innovaties en inspiraties door Pergo.

Abonneren

Neem contact met ons op: