Pergo toont wat het waard is in centraal Londen

woensdag 17 december 2014

Vertrekkend van een grijs kleurenpalet, de huidige trend voor interieurs, heeft V-Exsis gekozen voor verschillende stijlen en afwerkingen uit het Pergo assortiment. V-Exsis koos voor commerciële laminaat vloerbekleding wegens zijn eenvoudige installatie en zijn verschillende designs. In totaal werd Pergo laminaat geïnstalleerd in 67 verschillende huizen en in 8 verschillende designs, Beach House Oak, Sand Oak, Chalked Blonde Oak, Chalked Taupe Oak, Reclaimed Grey Oak, Reclaimed Brown Oak, Maritime Raven Oak and Mountain Grey Oak.

De diversiteit van de gekozen decors bewijst de flexibiliteit in design van Pergo's laminaatvloeren. V-Exsis kon een keuze maken uit een grote waaier aan eiken stijlen, die allemaal een verschillende look aanboden op hetzelfde basisthema:

“Grijs was de basiskleur doorheen onze gebouwen. We wilden dat de keuze voor de vloeren dit thema volgde, dus bekeken we verschillende stijlen binnen de grijstinten. We kozen voor verschillende stijlen en afwerkingen afhankelijk van het gebruik van de ruimte. Maar wegens een strak tijdschema moesten we zorgen voor een snelle installatie. Laminaat is daarbij de ideale oplossing. We kozen voor Pergo laminaatvloer, dankzij onze vroegere ervaring met het merk. Het levert de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten, “ zegt Egle Gineviciute, interieur designer.

We kozen voor Pergo laminaatvloer, dankzij onze vroegere ervaring met het merk. Het levert de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten

Pergo laminaatvloer werd door V-Exsis gebruikt in 10 zelfstandige panden in Camden's 73 Oakley Square en zes slaapkamers van een huis in Harbden Road, Swiss Cottage. Twee grote projecten zijn nog in uitvoering, waaronder 44 één-slaapkamer- en studio-flats in Notting Hill's 21-25 Linden Gardens en een 48-appartementencomplex in Gloucester Place, vlakbij de Baker Street metrohalte.

Het gepatenteerde TitanX oppervlak zorgt ervoor dat Pergo laminaatvloeren duurzaam zijn en een fantastische weerstand bieden tegen slijtage en inslag. Makkelijk te onderhouden en tot 30% sneller te installeren dankzij de PerfectFold 3.0 joint, is Pergo laminaatvloer beschikbaar in drie kwaliteitniveaus, vier formaten en 84 designs. Het beschikt zowel over het uitzonderlijke Total Design concept, als over een look in hout, steen, keramiek en beton. De collectie zal designers helpen om inspiratievolle interieurs te creëren met het vertrouwen dat de praktische behoeften eveneens vervuld zullen worden.