Trendy betonlook voor het vernieuwde Lola Rose Hoofdkantoor

donderdag 18 juni 2015

Door een filosofie van ‘betaalbare luxe’ wordt Lola Rose nu gezien als een van de toonaangevende producenten van modieuze sieraden in het Verenigd Koninkrijk, en als onderdeel van een recente renovatie van haar nieuwe hoofdkantoor heeft het bedrijf Pergo gevraagd om de stijlvolle vloeren te leveren die passen bij het LR merk.

Pergo heeft als fabrikant tientallen jaren ervaring in het produceren van parket, laminaat en vinylvloeren voor diverse commerciële instellingen. Het bleek daarmee de ideale partner, door met het weer als nieuw uitziende gebouw opnieuw een voorbeeld van betaalbare luxe af te leveren. In dit geval werd Living Expression laminaat in een Concrete Medium Grey décor gekozen, wat de gewenste combinatie van comfort, prestaties en verbluffende esthetiek opleverde.

Deze vloerbedekking wordt ook gebruikt in het huis van onze CEO en zij stelde de duurzaamheid van de vloer en het onderhoudsgemak zeer op prijs.


Met ruimten aan zowel de voor- als achterkant van het huis die een trendy oplossing voor onder de voeten nodig hadden, werd 250 vierkante meter aan Concrete Medium Grey geleverd om het hoofdkantoor van het gebouw, de design studio en de showroom, verspreid liggend over twee verdiepingen en inclusief de trappen, te bedekken. In de showroom was dit van bijzonder belang, omdat de vloeren een integraal onderdeel vormen van het totale ontwerp, en daarmee de begroeting is voor kopers van grote warenhuizen en onafhankelijke boetieks.

Anna Green van Lola Rose had de leiding van het project, en legde uit waarom Living Expression Concrete Medium Grey de optimale keuze was; De vloer wordt ook gebruikt in het huis van onze CEO en zij stelde de duurzaamheid van de vloer en het onderhoudsgemak zeer op prijs. Wij kozen met name voor het betoneffect omdat ons oog getroffen werd door het moderne, schone uiterlijk van de vloeren en het contrast dat het biedt met onze vrouwelijke sieraden. Ook dankzij de uitstraling van kwaliteit van de laminaatvloer konden we genieten van een industriële look die snel en gemakkelijk te plaatsen was. Andere gespecialiseerde vloersoorten hadden ook de look kunnen leveren die we zochten, maar ze waren duurder en het zou meer tijd hebben gekost om te voltooien, en daarmee druk hebben gezet op zowel de begroting als de deadlines voor de afronding van het project.”

Met eenvoudig onderhoud, hoogwaardige duurzaamheid en een verfijnd uiterlijk, voldeed Pergo Living Expression voor Lola Rose aan alle voorwaarden met zijn industriële maar zijdezacht matte afwerking. Anna was net zo onder de indruk van de levertijd van Pergo’s laminaatvloer, “Uiteindelijk kochten we het via Nagle Flooring, die een zeer uitgebreide service aanbood. We hadden bijzonder korte levertijden op dit project en zij waren in staat om onze Pergo vloeren binnen die termijn te leveren.”

We houden van deze vloer, hij geeft precies de uitstraling die we probeerden te bereiken


concludeert Anna, “We houden van deze vloer, hij geeft precies de uitstraling die we probeerden te bereiken; een schitterend magazijn, zonder enorm prijskaartje of zwaar werk”.

Meer informatie?

Wilt u ontdekken wat Pergo in petto heeft voor uw bouw- of renovatieproject? Neem vrijblijvend contact met ons op, voor advies op maat voor de specifieke behoeften van uw project.

Newsletter

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, referenties, innovaties en inspiratie door Pergo.

Abonneren

Neem contact met ons op: