Ligne Roset en Pergo heten u van harte welkom bij Heal's department store

maandag 17 november 2014

Als onderdeel van een interne verhuis van het Ligne Roset meubelmerk van de eerste naar de tweede verdieping, heeft Bluegroup Retail, Londen's specialist inzake winkelinrichting, samengewerkt met Ligne Roset voor de details en afwerking.

Drif Oak

Beide partijen gingen akkoord dat Pergo's Living Expression Eiken Drifthout Plank gebruikt moest worden voor de ganse tweede verdieping om zo een warmere en open sfeer te creëren voor de volledige afdeling. Bluegroup Retail had reeds alle verdiepingen van de Tottenham Court Road winkel heringericht gedurende de laatste 18 maanden. Ze waren erin geslaagd om interessante ruimtes te creëren en een moderne winkelervaring aan te bieden voor de klanten.

De Ligne Roset afdeling is enorm populair met veel passage. Het was dus absoluut noodzakelijk dat de vloer zowel slijtvast als esthetisch was,

Mike Peach, expert bij Bluegroup Retail

We hebben een aantal vloeroplossingen voorgesteld aan Heal's en na overleg over prijs, kleur en rendement hebben we beslist dat Pergo's laminaatvloeren alle criteria bezaten die we nodig hadden om ons doel te bereiken.

Met een grote en open layout helpt de 2 meter lange, extra-brede en 4V groef Living Expression Eiken Drijfhout Plank een gevoel van ruimte te creëren. De bleke eiken toon zorgt voor een ideale achtergrond voor de belangrijkste meubelstukken van Ligne Roset's fantastische designers-team. Met de Genuine technologie wordt het unieke karakter van de vloer benadrukt via een licht gepolijste structuur die de korrel volgt in elk detail.

Pergo's unieke aanpak vanlaminaatvloeren betekent dat u kunt kiezen tussen 84 dessins van 3 verschillende kwaliteitniveaus om te voldoen aan alle eigenschappen van uw project. Met Living Expression (Klasse 32), Original Excellence (Klasse 33) en Public Extreme (Klasse 34), wordt het mogelijk om een ideale inrichting te kiezen zonder compromis.

Performance

Dankzij TitanX zijn Pergo's laminaatvloeren bestand tegen krassen, slijtage en impact. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik terwijl het systeem PerfectFold 3.0 joint stand houdt in de meest veeleisende locaties, en daarenboven 30% sneller te installeren is.

Heal's heeft zes winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk en ontwerpt, maakt en verkoopt meubels sedert meer dan twee eeuwen. Ze zijn gekend als een voorstander van vooruitziend design, als promotor van jong ontwerperstalent en ze waren de eerste om meubels te presenteren in bijpassende ruimtes. Heal's wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze winkels voor interieurdesign in het Verenigd Koninkrijk.

Wilt u verdere informatie?

Wilt u verdere informatie over onze commerciële vloeroplossingen en bent u nieuwsgierig hoe we u kunnen helpen bij het volbrengen van een succesvol project? Neem dan vrijblijvend contact op.