Speelplezier in stijlvol Pergo-decor bij speelgoedwinkel Legekæden

dinsdag 2 februari 2016

Drie maanden geleden heeft speelgoedwinkel Legekæden zijn deuren geopend in de Deense plaats Vordingborg. Met zijn vloeroppervlak van 900 m² biedt de winkel plaats aan een overvloed aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Legekæden koos voor een commerciële vinylvloer van Pergo in een stijlvolle grijstint om een rustgevend tegenwicht te bieden aan de gepresenteerde explosie van kleur.

Legekæden staat al meer dan dertig jaar bekend als een van Denemarkens toonaangevende speelgoedketens. Met zo'n veertig winkels verspreid over Denemarken weet deze speelgoeddetaillist als geen ander hoe kinderen van alle leeftijden in verrukking te brengen en te plezieren met zijn grote variëteit aan speelgoed. Een bezoek aan Legekæden is voor kinderen al een beleving op zich, omdat ze speelgoed mogen testen en uitproberen.

Indrukwekkende collectie Lego

Legekæden heeft drie maanden geleden een nieuwe winkel geopend in een van de drukste winkelstraten van Vordingborg, Denemarken. In deze speelgoedwinkel – met maar liefst 900 m² vloeroppervlak – vinden de kinderen van nu niet alleen videospellen, actiefiguurtjes en knuffelbeesten, maar ook een indrukwekkende collectie Lego.

We waren echt op zoek naar een type vloer dat lang mooi blijft.Blijvend mooi

Er waren twee beslissende voorwaarden waaraan een vloer voor de nieuwe winkel moest voldoen: een hoge mate van slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Legekæden in Vordingborg heeft uiteindelijk gekozen voor de vinylvloer Heritage Eiken in grijs. De nieuwe vloer voldoet aan alle verwachtingen en meer dan dat. “Honderden mensen bezoeken dagelijks deze winkel. We waren echt op zoek naar een type vloer dat lang mooi blijft. Dankzij de nieuwe vloer en de lange garantieperiode van Pergo hoeven we ons geen zorgen te maken over slijtage”, zegt Nickolai Jørgensen, Manager bij Legekæden in Vordingborg. “Onderhoudsvriendelijkheid was een andere factor van belang. Het is voor ons cruciaal dat we de vloer op elk moment van de dag kunnen schoonhouden, zeker als er zoveel kinderen de winkel binnenlopen. We hoeven de vloer alleen maar even af te nemen met een vochtige doek.”

Een warme, huiselijke sfeer

“Pergo’s vinylvloer brengt een warme, huiselijke sfeer in de winkel en ziet er prachtig uit”, vervolgt Nickolai. “De vloer biedt ook een rustgevend tegenwicht aan de drukke winkel waarin de felle kleuren uit de gangpaden spatten”, lacht Nickolai.

Pergo’s vinylvloer brengt een warme, huiselijke sfeer in de winkel en ziet er prachtig uit.Meer informatie

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: