Titel

Laminaatvloeren

Waarom Time 2 Sleep een Pergo-vloer heeft gekozen voor de nieuwe showroom
maandag 6 juni 2016
Ontdek waarom bedden- en slaapcomfortspecialist Time 2 Sleep de Domestic Elegance-laminaatvloer van Pergo heeft gekozen voor de nieuwe winkel in Gent.
Meer lezen
Pergo staat garant voor een uitstekend design in Kingsbridge House
maandag 30 mei 2016
Een voormalig kantoorpand in Pinner, Middlesex, is verbouwd tot twaalf schitterende, moderne tweeslaapkamerappartementen. Op de vloeren van het woonoppervlak en de hal van elk appartement van Kingsbridge House ligt een Pergo Living Expression-laminaatvloer.
Meer lezen
Mrs. Murphy stelt Sensation-laminaat van Pergo op de proef met workshop ‘op hoge hakken lopen’
dinsdag 19 januari 2016
Op 24 november hield fashionblogster en lifestyleconsulente Mrs. Murphy immers een speciale workshop ‘onweerstaanbaar op hoge hakken’ op een Sensation-vloer van Pergo in de beroemde Rose Club in Stockholm (Zweden).
Meer lezen
Hoogwaardige 3D-textuurbestanden van Pergo-laminaatvloeren
woensdag 13 januari 2016
Wij zijn van mening dat 3D-visualisaties van grote waarde zijn tijdens het ontwerpproces. We zijn daarom blij te kunnen aankondigen dat we vanaf nu beschikken over 3D-textuurbestanden van alle beschikbare laminaatvloeren op onze website.
Meer lezen
Klassieke Pergo-uitstraling in modezaak Tøjeksperten in Thisted
woensdag 13 januari 2016
Tøjeksperten is een bekende herenmodeketen in Denemarken voor herenkleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Meer lezen
Met Pergo slaat het Llangollen Pavilion de goede stijltoon aan
maandag 11 januari 2016
Pergo heeft een reputatie als het gaat om de productie van kwaliteitsvloeren die de perfecte combinatie bieden van uitstraling en optimale prestaties; deze reputatie is opnieuw bewezen tijdens het laatste, succesvol verlopen project in het Llangollen Pavilion in Denbighshire.
Meer lezen
Ontdek de Pergo nieuwigheden op Domotex 2016
donderdag 7 januari 2016
We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan de Pergo stand op Domotex 2016. Geniet er van de pure schoonheid van de natuur – de belangrijkste inspiratiebron van onze ontwerpers.
Meer lezen
Pergo Sensation: waterbestendig én makkelijk te installeren
woensdag 6 januari 2016
Pergo komt alweer met een vernieuwend product op het vlak van laminaatvloeren, met de gloednieuwe lijn Sensation.
Meer lezen
Dennehout en Scandinavisch design
woensdag 6 januari 2016
Scandinavisch design, met den als favoriete houtsoort, blijft erg populair. Het is dan ook geen toeval dat ‘Brushed white pine’ één van de meest opvallende designs is in de nieuwe Sensationcollectie.
Meer lezen
Pergo wint juryprijs op Forum Dobrego Designu 2015
donderdag 17 december 2015
Pergo Winter Oak Long Plank werd bekroond met de prijs van de jury in de categorie "Vloeren en wanden" in Warschau tijdens het Good Design Forum 2016, een van de grootste professionele evenementen voor Poolse architecten en ontwerpers.
Meer lezen
De Walhoeve: warmte voor een thuis voor speciale kinderen
maandag 30 november 2015
De Walhoeve in Westvleteren biedt onderdak aan jongeren die niet thuis kunnen wonen vanwege een problematische opvoeding. Het jeugdzorgcentrum is momenteel de thuisbasis van vijftien kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar oud.
Meer lezen
Het laminaat van Pergo hielp bij het inrichten van de showrooms van Volkswagen bij Bilcentrumgruppen
dinsdag 20 oktober 2015
Vanuit het hoofdkantoor in de stad Kristianstad in het zuiden van Zweden is Bilcentrumgruppen in 1959 begonnen met het verkopen van Volkswagen-voertuigen in Kristianstad en Hässleholm.
Meer lezen
Idee 23: de legende achter laminaat
maandag 31 augustus 2015
Meer dan drie decennia geleden kwam een groep toegewijde collega’ s bijeen in een kleine kamer in Perstorp. Hun enige taak was om te komen met zo veel mogelijk nieuwe productideeën voor hogedruklaminaat.
Meer lezen
Pomme D'Or: Hout als basis voor klassieke sfeer
maandag 13 juli 2015
De eigenaar van La Pomme d'Or in Oudenaarde wilde dat het hotel grondig gerenoveerd zou worden, met respect voor de rustige, klassieke sfeer.
Meer lezen
Avance Shoes kiest voor Pergo laminaat
dinsdag 30 juni 2015
Creëer een huiselijk maar modern gevoel voor het hele gezin. Met deze visie in het achterhoofd heeft Avance gekozen voor de Pergo laminaatvloer voor de upgrade van de winkel van het bedrijf in Bree. Na een succesvol proefproject werd ons nu ook gevraagd de warme, eigentijdse uitstraling van Pergo naar alle Avance schoenenwinkels door te trekken.
Meer lezen
Miller Homes kiest voor Pergo laminaat
donderdag 25 juni 2015
Vooraanstaand vastgoedontwikkelaar Miller Homes deed een beroep op de esthetische en prestatiekenmerken van Pergo laminaatvloeren om een opvallende afwerking te leveren aan de woningen in hun laatste bouwproject, gelegen in Braehead, Glasgow.
Meer lezen
Trendy betonlook voor het vernieuwde Lola Rose Hoofdkantoor
donderdag 18 juni 2015
Door hun filosofie van ‘betaalbare luxe’ wordt Lola Rose nu gezien als een van de toonaangevende producenten van modieuze sieraden in het Verenigd Koninkrijk
Meer lezen
W.G. Morgan Hotel (Vilvoorde) legt de basis voor een succesvolle renovatie
maandag 13 april 2015
Behalve een modern sportcentrum en een fitnessruimte, bevat het W.G. Morgan Hotel ook 35 hotelkamers, een restaurant, een gezellige cafetaria, verschillende vergaderzalen en nog veel meer. In 2014, heeft het W.G. Morgan Hotel beslist om zijn infrastructuur te moderniseren en zo een groter publiek aan te trekken.
Meer lezen
Pergo Academy brengt eerste Master Installers voort
maandag 9 maart 2015
De gloednieuwe Pergo Academy heeft net de eerste twee Master Installers afgeleverd. Twee Franse installateurs rondden met succes een intensieve stoomcursus af aan UNILIN’s state-of-the-art trainingscenter in Wielsbeke.
Meer lezen

Ontdek Pergo's innovaties voor 2015 op het salon Stockholm Furniture Fair

donderdag 15 januari 2015
Breng een bezoek aan onze stand op het salon Stockholm Furniture Fair. Het is de grootste ontmoetingsplaats ter wereld voor Scandinavisch design en de perfecte kans voor Pergo, een Scandinavisch merk en de uitvinder van laminaat, om zijn collectie laminaat, hout en vinyl voor te stellen.
Meer lezen
Breng ons een bezoek op het Architect@work salon in Londen 2015
maandag 12 januari 2015
Voor de allereerste keer zal Pergo aanwezig zijn op het Architect@work salon in Londen. Na de succesvolle edities in Frankrijk en Nederland in 2014, willen we nu in 2015 graag de Britse architecten ontmoeten. We stellen u graag onze laatste innovaties voor in laminaatvloer, vinyl en hout.
Meer lezen
Pergo doorstaat een echte duurzaamheidstest in het hoofdstation van Kopenhagen
dinsdag 6 januari 2015

We zijn trots om te kunnen aankondigen dat de grootse test voor ons public Extreme-laminaat geweldige successen heeft geboekt

Meer lezen
Pergo staat mee op de scène van de Vine Hall School
vrijdag 19 december 2014
vine hall schoolVoor de herinrichting van het theater van de Vine Hall School in East Sussex werd gekozen voor Pergo's Original Excellence laminaatvloer vanwege zijn fantastische prestaties.
Meer lezen
Pergo toont wat het waard is in centraal Londen
woensdag 17 december 2014
Luxe woningen, appartementen en studio's in gans London werden heringericht met Pergo® laminaatvloer. Pergo leverde een bijdrage in het afleveren van uitstekende kwaliteit binnen een strak tijdschema.
Meer lezen
Pergo speelt zijn rol in de gemeenschap
maandag 15 december 2014
Bagworth Community Centre

Genomineerd voor "Small Non-Residential Scheme of the Year" binnen de "ProCon Leicestershire Awards", (de viering van de lokale bouwindustrie) geniet Bagworth Community Centre nu van de voordelen van een Pergo-laminaatvloer: duurzaamheid en een minimum aan onderhoud. Dit alles met een eiken afwerking.<

Meer lezen
Verdien LEED punten bij het installeren van Pergo vloerbedekking
maandag 15 december 2014
LeedUw keuze voor commerciële vloerbedekking kan u helpen om het LEED certificaat te verkrijgen. Door de Pergo laminaatvloer te installeren, kunt u tot 6 punten verdienen, dankzij het gebruik aan gerecycleerd material, PEFC gecertifieerd hout, de korte afstand tussen de productie en het project en de lage emissiewaarden.
Meer lezen
Pergo verkrijgt een M1 certificaat voor lage emissiewaarden.
dinsdag 2 december 2014

m1 certificatePergo heeft met succes het strenge M1 certificaat bekomen voor zijn laminaat- en vinylvloeren. Een ganse prestatie aangezien het Finse classificatie-systeem maar liefst 5 keer strenger is dan de meest veeleisende Europese wetgeving.

Meer lezen
Ligne Roset en Pergo heten u van harte welkom bij Heal's department store
maandag 17 november 2014
De laminaatvloeren van Pergo bieden nu stijl en rendement aan het buitengewone meubelmerk Ligne Roset, ondergebracht in Londen's Heal's department store, de ultieme bestemming voor modern interieurdesign.
Meer lezen
Go Sport: wanneer snelheid van groot belang is
maandag 17 november 2014
Bij Pergo zijn we er trots op dat we één van de snelste vloerinstallatie-systemen op de markt hebben. Misschien wel HET snelste. Maar af en toe gebeurt het dat zelfs ons technisch team verbijsterd achterblijft.
Meer lezen
Pergo opent de deuren van zijn eigen 'Academy for excellence in flooring'
vrijdag 4 april 2014
UNILIN, het bedrijf achter het bekende vloermerk Pergo opent binnenkort de deuren van een uniek expertisecentrum waarin het installateurs zelf zal opleiden: de ‘Academy for excellence in flooring’. Met deze Academy wil UNILIN zijn uitgebreide netwerk van installateurs en winkels optimaal ondersteunen met specifieke cursussen en installatietrainingen.
Meer lezen