Pergo staat garant voor een uitstekend design in Kingsbridge House

maandag 30 mei 2016

Een voormalig kantoorpand in Pinner, Middlesex, is verbouwd tot twaalf schitterende, moderne tweeslaapkamerappartementen. Op de vloeren van het woonoppervlak en de hal van elk appartement van Kingsbridge House ligt een Pergo Living Expression commerciële laminaatvloer.

Dit project werd geleid door de vooraanstaande, internationale interieurontwerpster Jilly Harris van Jilly Harris Design, en het ontwerp en de duurzaamheid van Living Expression waren belangrijke speerpunten in het proces. In het gebouw ligt in totaal maar liefst 500 vierkante meter gekalkt Taupe Eiken en 50 vierkante meter Eboniet Eik. Deze onderhoudsarme vloeren geven de appartementen een verfijnde look.

Daarom leggen we deze vloeren in zowel huizen in het middensegment als in panden van vele miljoenen. Onze ervaring is dat Pergo op het gebied van uiterlijk, leefbaarheid en hoogwaardigheid aan vele eisen voldoet.“We zijn al lang fan van Pergo-vloeren”, aldus Jilly Harris. “Daarom leggen we deze vloeren in zowel huizen in het middensegment als in panden van vele miljoenen. Onze ervaring is dat Pergo op het gebied van uiterlijk, leefbaarheid en hoogwaardigheid aan vele eisen voldoet. Bovendien is het een vertrouwd merk bij het publiek en dat is belangrijk bij het ontwerp van elk interieur waarin onze aandacht voor detail naar voren komt.”

Pergo Living Expression biedt een superieure duurzaamheid voor algemeen huishoudelijk gebruik. Met een Klasse 32-beoordeling en een garantie van maar liefst 25 jaar biedt het alle typerende kenmerken van een hoogwaardige commerciële laminaatvloer, maar het zijn de innovatieve details en de brede keuze die deze vloer zo geschikt maken voor projecten van het kaliber van Kingsbridge House.

De TitanX™-slijtlaag is eenvoudig te reinigen en biedt uitstekende bescherming tegen krassen en slijtage en biedt slagvastheid. Deze combinatie maakt de vloer ideaal voor elk huis. Pergo-laminaatvloeren hebben bovendien een uitzonderlijk ontwerp dankzij de Natural Variaton™-technologie die de gekalkte Taupe Eiken-vloer zo opvallend maakt.

Vloeren met Natural Variaton zijn gebaseerd op een techniek die de vloer een gekalkte, rustieke look geeft en biedt honderden verschillende variaties voor een meer natuurlijke look. Living Expressions gekalkte Taupe Eiken-vloeren hebben groeven aan alle vier de zijden en bieden het uitgesproken karakter van hout, maar dan met alle voordelen van een laminaatvloer. Daarom zijn deze vloeren ook zo geschikt voor Kingsbridge House. Het smalle plankformaat van de Eboniet Eik-vloer is ook voorzien van groeven aan alle vier de zijden, maar heeft een wat subtieler dessin en een zijdematte afwerking, wat zorgt voor een meer eigentijdse look.

De appartementen zijn een voorbeeld van onze toewijding om eigentijdse woonruimten te ontwerpen waarin bewoners zich thuis voelen en waarbij onze focus op het ontwerp tot uiting komt in het hoogwaardige interieur“De appartementen zijn een voorbeeld van onze toewijding om eigentijdse woonruimten te ontwerpen waarin bewoners zich thuis voelen en waarbij onze focus op het ontwerp tot uiting komt in het hoogwaardige interieur”, aldus Jilly Harris. “We zijn erg tevreden over de Pergo Living Expression-laminaatvloeren en we zijn tijdens het proces uitstekend bijgestaan door Pergo, zodat we de vloeren met het volste vertrouwen aan de bewoners van Kingsbridge durfden aan te prijzen.”

Meer informatie

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: