Kom en bezoek Pergo bij Hostelco in Barcelona (20 – 23 oktober)

vrijdag 10 oktober 2014

Ontdek de nieuwe Pergo laminaatvloeren, vinyl en parketcollecties bij Hostelco in Barcelona, de grootste publieke showroom in Spanje.

Pergo vond laminaatvloeren uit in 1977 en vandaag bezitten wij een uitgebreide portfolio met een groot spectrum dat voldoet aan de kwaliteitseisen van vloerbedekking binnen de hotel-industrie. Bij Pergo toveren we het interieur om met een stijlvolle vloerbedekking die hand in hand gaat met de praktische behoeften van een dynamisch hotel.

Dankzij de ervaring die we doorheen de jaren hebben opgebouwd door samen te werken met architecten en hoteleigenaars begrijpen we meer dan ooit de specifieke wensen in de verschillende domeinen binnen de hotelsfeer.

Neem een kijkje naar enkele van onze hotelreferenties:


Wij ontwikkelden al onze laminaatontwerpen in 3 kwaliteitsniveau´s. Onze klasse 34 is geschikt voor intensief commercieel gebruik en dus op maat gemaakt voor jouw drukke lobby of receptie. Het zelfde ontwerp kan gebruikt worden in klasse 33 voor het restaurant en klasse 32 in de slaapkamers. En wij zijn nog lang niet uitverteld, wij informeren je graag verder over onze vinylvloer alternatieven of stijlvol ontworpen houten vloeren.

Pergo ambieert om impressies te creëren die voor altijd meegaan. Wij draaien al meer dan dertig jaar mee in de designwereld waar schoonheid en duurzaamheid primeren. Wij kennen het belang van mooie, praktische vloerbedekkingen en in het bijzonder voor commerciële gebouwen.

BMaar neem ons niet zomaar op ons woord, kom en ontdek het zelf! Voor gratis toegangskaarten, stuur een mailtje naar Eduardo.Bermudez@unilin.com. Ik help je graag verder met het vinden van de perfecte vloerbedekking voor jouw project.

Pergo zal op zijn stand een miniatuur hotel creëren, om ontwerpers makkelijk te begeleiden bij opties in vloerbedekking voor receptie, lobby, slaapkamer en badkamer. Die onthullen hoe laminaat, hout en vinyl vloeren kunnen samengebracht worden om een inspiratievolle en gastvrije hotelsfeer te verwezenlijken.

Praktische informatie

  • Locatie: Fira Barcelona – gran via palacio p2 nivel 0 calle e stand 573
  • Date: 20 – 23 Oktober
  • Entry: contacteer me voor gratis tickets
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes, referenties, innovaties en inspiraties bij Pergo.

Subscribe

Connect with us: