Go Sport: wanneer snelheid van groot belang is

maandag 17 november 2014

Bij Pergo zijn we er trots op dat we één van de snelste vloerinstallatie-systemen op de markt hebben. Misschien wel HET snelste. Maar af en toe gebeurt het dat zelfs ons technisch team verbijsterd achterblijft.

Bestend tegen veel passage, slijtvast en makkelijk te onderhouden

Dat is precies wat er gebeurde bijGo Sport in Heist-Op-Den-Berg, België.

De verkoop was onconventioneel van bij het begin. Go Sport wou een gepolijste betonnen vloer. De vloer moest bestand zijn tegen veel passage. Hij moest slijtvast zijn en moest er vooral uitzien als beton.

Maar zo'n vloer neemt veel tijd in beslag om te installeren en te drogen, en de officiële opening van de winkel kwam met rasse schreden naderbij.

De keuze was gemaakt.

Ziehier Concrete Medium Gray, een klasse 34 Pergo laminaatvloer die aan alle criteria beantwoordde.

De grote tegels zien eruit als beton, maar zonder de nadelen. Ze zijn eenvoudig te installeren en veel comfortabeler dan een betonnen vloer. Bovendien creëert laminaat een veel warmere sfeer dan hard en kil beton.

Installeer ze in ons klasse 34 kwaliteitslabel- het beste in zijn soort- en u bent verzekerd van een zwaarbestendige commerciële vloeroplossing die bestand is tegen alle klanten die bij u over de vloer komen. Nee, dit is niet enkel een marketing-praatje. Wilt u bewijs? We gaven maar liefst 10 jaar garantie aan Go Sportop slijtage.

Go Sport Store Manager Peter Schroyen was onmiddellijk geboeid.

En dat was vóór de installatie.

Tijd om te installeren

Uit ervaring wisten we dat de installateurs van group F&S F&S fantastisch werk leverden. Maar door de enorme omvang van het project - 703 m2 showroom- besloot ons technisch team om de site te bezoeken op de tweede dag van de installatie. Moest er zich een probleem voordoen, dan waren ze onmiddellijk ter plaatse om dit op te lossen.

Wisten zij veel dat de installateurs hun werk al afhadden, vooraleer ze ter plaatse aankwamen. F&S klaarde de klus in slechts anderhalve dag in plaats van twee volle dagen. Dat betekent 58 m2 per uur!

“De installatie van de nieuwe vloer ging enorm snel vooruit, wat betekende dat we vroeger konden starten met de inrichting van de winkel. Het was een enorme last die van onze schouders viel.”

Peter Schrooyen, Go Sport Store Manager

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u verdere informatie over Pergo's commerciële vloeroplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met uw Pergo specialist in België.