Pergo wint juryprijs op Forum Dobrego Designu 2015

donderdag 17 december 2015

Pergo Winter Oak Long Plank werd bekroond met de prijs van de jury in de categorie "Vloeren en wanden" in Warschau tijdens het Good Design Forum 2016, een van de grootste professionele evenementen voor Poolse architecten en ontwerpers.

Forum Dobrego Designu is het belangrijkste professionele evenement van het jaar voor ontwerpers en architecten in Polen. De beurs kent tal van presentaties en workshops. Bezoekers hebben ook de kans om de nieuwste productnieuwtjes te ontdekken.

Het evenement kende ook een officiële prijsuitreiking, met diverse awards voor beste gebouw en interieurproducten. De concurrentie was stevig, maar onze Winter Oak Long bleek het stevigst. Het prachtige decor van onze laminaatcollectie won de speciale prijs van de jury in de categorie "Vloeren en muren". 130 juryleden, bestaande uit de Poolse architecten en ontwerpers wezen in het bijzonder op de hoge duurzaamheid en prestaties van Pergo gecombineerd met een uitzonderlijk design.

Winnende ontwerp: Winter Eiken

Winter Eiken is een moderne laminaatvloer met lange planken van 2 m. Het gevoel van houten planken wordt nog extra versterkt door de groeven aan alle vier zijden. Deze vloer bevat onze Genuine™-houttextuur, een licht gepolijste structuur die de houtnerf in elk detail volgt, afgerond met een zijdematte afwerking. De plank is verkrijgbaar in drie verschillende duurzaamheidsklassen: Public Extreme (klasse 34/AC6) voor gebieden met veel verkeer, Original Excellence (klasse 33/AC5) voor commerciële toepassingen en Living Expression (klasse 32/AC4) om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan.

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo?

Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: