De uitstraling van klassiek eiken voor appartementen in Chislehurst

maandag 6 juni 2016

De luxe vinylvloer Klassiek natuureiken van Pergo is gelegd in de entreehal, lounges, keukens en gangen van een luxe nieuwbouwappartementencomplex van McAllister Developments Limited.

Bij een andere vinylvloer hebben we meegemaakt dat deze beschadigd is geraakt door water en vlekken. Daarom hebben we gekozen voor Pergo. De TitanV™-laag gaf ons zekerheid en het PerfectFoldV™-kliksysteem zorgde ervoor dat we de vinylvloer niet hoefden te verbinden met de ondervloer.Het appartementencomplex met acht eenheden in Chislehurst, Kent, is voorzien van 375m² Klassiek natuureiken in de Premium Click-kwaliteit van Pergo. Premium Click is beoordeeld met Klasse 32 en uitgerust met het beschermende TitanV™-oppervlak dat langdurige kras-, vlek- en slijtageweerstand biedt:

"Bij een andere luxe vinylvloer hebben we meegemaakt dat deze beschadigd is geraakt door water en vlekken. Daarom hebben we gekozen voor Pergo Premium Click. De TitanV™-laag gaf ons zekerheid en het PerfectFoldV™-kliksysteem zorgde ervoor dat we de vinylvloer niet hoefden te verbinden met de ondervloer, zelfs niet in onze drukke entreehal," vertelt Richard McAllister van McAllister Developments Limited.

Premium Click is de standaard luxe, 100% waterdichte vinylspecificatie van Pergo. De vloeren zijn voorzien van eigenschappen die blijvend goede prestaties garanderen en hebben een natuurlijke houtlook.

De meerlaagse constructie van Premium Click zorgt voor een uitzonderlijk stabiele vloer. Bovendien krijgt u er in thuisomgevingen tot 20 jaar garantie op. Dankzij een nieuw fabricageproces kunnen klik-vinylvloeren van Pergo nu ook in ruimten worden gelegd die aan zeer veel directe warmte worden blootgesteld, bijvoorbeeld serres.

Het natuurlijke eiken van de gekozen vloer past verrassend goed in een breed scala aan interieurdecors. De vloer combineert de uitstraling van echt hout met de zachtheid en waterdichtheid van vinyl. De texturen van Pergo Premium Click-vinylvloeren zorgen voor subtiele nuances, contrasten en variaties tussen de afzonderlijke planken. Daardoor ogen de vloeren zeer natuurlijk. Kleine details kunnen een groot verschil maken.

"We waren erg onder de indruk van de Klassiek natuureiken-vloer die we hebben gekozen en hebben al plannen om deze ook in ons volgende ontwikkelingsproject in Beckenham te gebruiken," vertelt Richard McAllister enthousiast.

We waren erg onder de indruk van de Klassiek natuureiken-vloer die we hebben gekozen en hebben al plannen om deze ook in ons volgende ontwikkelingsproject te gebruiken.Meer informatie

Meer weten over de commerciële vloeren van Pergo? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws, casestudy's, innovaties en inspiraties van Pergo.

Aanmelden

Neem contact met ons op: